εστίαση καταστήματα

Το Επιμελητήριο Καβάλας, διοργανώνει ενημερωτικές ημερίδες για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν.

Λουκέτο στην εστίαση, στα γυμναστήρια, τα θέατρα και τους κινηματογράφους βάζει η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να ανακόψει την πορεία του κοροναϊού στη χώρα

Ο Δήμος Παγγαίου, προχωρά στην ενέργεια αυτή, προκειμένου να υποστηρίξει τη λειτουργία και τη βιωσιμότητα των τοπικών επιχειρήσεων, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και τις συνθήκες υγειονομικής ασφάλειας πελατών και εργαζομένων.

Αβεβαιότητα χαρακτήρισε το τι πρόκειται να συμβεί στον χώρο της εστίασης από την ερχόμενη Δευτέρα οπότε ο κλάδος τίθεται σε επαναλειτουργία μετά το lockdown ο επιχειρηματίας και πρώην αντιδήμαρχος Καβάλας Δήμος Τουλκίδης μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ 3 «Κάθε μέρα Ελλάδα».

Το Πανελλήνιο Σωματείο Εστιατορίων Καφετεριών Τουριστικών Επιχειρήσεων και Συναφ΄βν Επαγγελματιών Ελλάδας ενημερώνει τους επαγγελματίες της εστίασης ότι χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και άμεσης παρέμβασης αλλαγής της ταμειακής τους μηχανής και τη δημιουργία ειδικής ένδειξης 13%.