ΕΣΠΑ Παιδικών Σταθμών

Ένα στα τρία παιδιά έμειναν χωρίς voucher για βρεφονηπιακούς και ΚΔΑΠ φέτος, δεύτερο έτος πανδημίας. Πρόκειται για «το χρονικό μιας προαναγγελθείσας απόρριψης» που ξεκινάει με την καθυστέρηση έναρξης υποβολής των αιτήσεων οι οποίες ξεκίνησαν στις 19/7, επισημαίνει σε ανακοίνωσή τη η βουλευτής Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου. 

Ο Δήμος Καβάλας ενημερώνει ότι η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής των δικαιούχων στο πλαίσιο της δράσης του ΕΣΠΑ "Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής" περιόδου 2021-2022, για τους βρεφονηπαικούς σταθμούς άρχισε τη Δευτέρα 19 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 3 Αυγούστου. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου έχουν αιτηθεί συνολικά 654 βρέφη και νήπια. Επίσης υπάρχουν 30 εκπρόθεσμες αιτήσεις, συνολικά δηλαδή 684.

Τις Γυναίκες, που είναι μητέρες βρεφών και νηπίων και επιθυμούν να εγγράψουν ΔΩΡΕΑΝ τα τέκνα τους σε Δομές παροχής φροντίδας και φιλοξενίας, ώστε να διευκολυνθούν να εναρμονίσουν τους απαιτητικούς και αντικρουόμενους ρόλους τους μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής