Εργασίες

Εργασίες κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ στην πόλη της Καβάλας, για το χρονικό διάστημα από 16.02.2024 έως 29.02.2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Ε. Μπενάκη και Σηλυβρίας λόγω εργασιών εγκατάστασης φυσικού αερίου ανακοίνωσε ο Δήμος Καβάλας.

Πλήρη απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη και λογαριασμούς νερού για 2 χρόνια σε όλους τους επαγγελματίες της περιοχής του Αγίου Νικολάου προτείνει η δημοτική παράταξη «Ο Τόπος Της Ζωής Μας».

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες εκσυγχρονισμού των υποδομών του Πηλοθεραπευτηρίου Κρηνίδων

Προγραμματισμός εργασιών κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ στην πόλη της Καβάλας, για το χρονικό διάστημα από 01.02.2024 έως 15.02.2024

Σε έναν μήνα θα ολοκληρωθούν σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Απόστολο Χρόνη οι γεωτρήσεις στην περιοχή Πλατανάκια κοντά στο Σανατόριο για την οριοθέτηση της περιμετρικής οδού της Καβάλας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την δημιουργία ανοιχτού κέντρου εμπορίου στην περιοχή του Αγίου Νικόλα στο κέντρο της Καβάλας.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Σέκερη, εξαιτίας εργασιών εγκατάστασης δικτύου αγωγών φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ (23.01.2024 - 03.02.2024)

Προγραμματισμός των εργασιών κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ στην πόλη της Καβάλας, για το χρονικό διάστημα από 16.01.2024 έως 31.01.2024

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η οδός Κολοκοτρώνη, από τη συμβολή της με την οδό Μιαούλη, μέχρι τις καμάρες.

Προγραμματισμός των εργασιών κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ στην πόλη της Καβάλας, για το χρονικό διάστημα από 16 έως 30 Νοεμβρίου 2023

Εκτελούνται έργα φυσικού αερίου στα σημεία των οδών Κομνηνών 9, Φιλίππου 18 και Βενιζέλου 42.

Την έναρξη των εργασιών για την αποκατάσταση του κτιρίου της πρώην Λέσχης Αξιωματικών του Δήμου Παγγαίου ανακοίνωσε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου, Χρήστος Μποσπμπότης.

Τον Προγραμματισμό των εργασιών κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ από 01.11.2023 έως 15.11.2023, ανακοίνωσε ο Δήμος Καβάλας.

Σε οριστική συμφωνία με την εταιρία που κατασκευάζει το δίκτυο φυσικού αερίου φέρεται να ήρθε ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας.

Ανακοίνωση για εργασίες εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ στην Καβάλα από τις 16 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2023, εξέδωσε ο δήμος Καβάλας.

Ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής 25 Αυγούστου 2023 οι εργασίες ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούνται σε όλο το νότιο τμήμα του Νέου Ζυγού.

Μετά το δεκαπενταύγουστο θα συνεχιστούν οι εργασίες εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ στην Καβάλα, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος.

Ανακοίνωση για προγραμματισμένες εργασίες εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη της Καβάλας εξέδωσε ο δήμος Καβάλας.

Συνεχίζονται όπως αναφέρει ο δήμος Καβάλας οι εργασίες για την κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων στο αγρόκτημα του Ζυγού Καβάλας. 

Την Παρασκευή (17/03) σε αγροτικές περιοχές της Καβάλας, άρχισαν εργασίες για την εύκολη και ασφαλή προσβασιμότητα στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Καβάλας για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου.

Εργασίες εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου στην Καβάλα θα πραγματοποιούνται για το χρονικό διάστημα από 16.01.2023 έως 31.01.2023.

Άρχισαν οι ξανά οι εργασία στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος».

Σελίδες