Εργασιακό πρωτάθλημα

Η ομάδα των Μηχανικών ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του 6ου Εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ Καβάλας, καθώς επικράτησε με 77-66 της Union Kavala Oil, στο κλειστό της Καλαμίτσας. 

Οι τελικοί του 6ου Εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ, θα διεξαχθούν στην Καλαμίτσα και το “Αλεξάνδρα Δήμογλου” την Κυριακή 9 Ιουλίου.

Την Τετάρτη (22/02) έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ομάδων του εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ.

Η Διεύθυνση Αθλητισμού & Παιδείας της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» ανακοινώνει την έναρξη του 6ουΕργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Δήμου Καβάλας 2022-2023 «ΛΕΥΘΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ», σε συνεργασία  με τον Σύλλογο Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Καβάλας (ΣΠΑΚ Καβάλας).

Ο Δήμος Καβάλας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» στο πλαίσιο του 4ουΕργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης «ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ», διοργανώνουν το «ALL STAR GAME 2019», την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 στις 19:00’, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα.

Στις 16:00 ο αντιδήμαρχος Καβάλας Γιώργος Φιλόσογλου έκανε γνωστή την παρακάτω ανακοίνωση

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

 

Με ανακοίνωσή τους που φέρει τίτλο «ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ  Ή ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ;» οι εργαζόμενοι στην Kavala Oil αναφέρουν τα εξής: 

 

Η διοίκηση της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» καταδικάζει απερίφραστα τα γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά την λήξη αγώνος του εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ από συμμετέχοντες σε αυτό και είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυ

All Star Game αγώνα διοργάνωσε, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα, η Διεύθυνση Αθλητισμού της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» του δήμου Καβάλας, στο πλαίσιο του 3ου Εργασιακού Πρωταθλήμα