επιδοτούμενο πρόγραμμα

Τη Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου και ώρα 13:00, ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων χρηματοδότησης για το νέο πρόγραμμα νέας επιχειρηματικότητας για 1.900 ωφελούμενους, ηλικίας 30 έως 55 ετών, με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία.

Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας υλοποιεί ένα νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα για την ενίσχυση γνώσεων και δεξιοτήτων ανέργων Πτυχιούχων νέων έως 29 ετών.Το εκπαιδευτικό επίδομα που θα λάβουν οι ωφελούμενοι θα ανέρχεται στα 2.075 ευρώ.

Προδημοσιεύθηκε ο οδηγός του Προγράμματος «Εξοικονομώ – Επιχειρώ» για τη βελτίωση της Ενεργειακής Απόδοσης Πολύ Μικρών, Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων Εμπορίου, Υπηρεσιών και Τουρισμού.

Το Επιμελητήριο Καβάλας σας ενημερώνει ότι συνεχίζονται οι εγγραφές στο Πρόγραμμα Κατάρτισης & Πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα που υλοποιεί η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου και μπορούν να εγγραφούν εργαζόμενοι -με κάθε σχέση εργασίας.

Εκπαιδευτικό Επιδοτούμενο Πρόγραμμα με θέμα «διαχείριση επιβατικού κοινού» διοργανώνει η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας ως δικαιούχος φορέας της πράξης «Κατάρτιση & Πιστοποίηση Γνώσεων & Δεξιοτήτων εργαζομένων στον Τομέα των Επιβατικών & Εμπορευματικών Χερσαίων Μεταφορών».

Το Επιμελητήριο Καβάλας σας ενημερώνει ότι ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για την 3η Πρόσκληση του προγράμματος κατάρτισης και πιστοποίησης γνώσεων εργαζομένων στον κλάδο του βιβλίου, με ημερομηνία λήξης κατάθεσης αιτήσεων την 15η Νοεμβρίου 2020.

Σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή εξειδίκευσης σε εν ενεργεία  εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και υποψήφιους εκπαιδευτικούς που έχουν να διαχειριστούν διαπολιτισμικά περιβάλλοντα μάθησης.