επεισόδια

Επεισόδια σημειώθηκαν στη δομή φιλοξενίας στρατόπεδο Ασημακοπούλου στην πόλη της Καβάλας λίγο μετά τις 20:00 τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018.

Οι διαδηλωτές κατευθύνθηκαν από την οδό Βενιζέλου στην Ομόνοια ενώ έξω από το αστυνομικό τμήμα επικράτησε ένταση με τους διαδηλωτές να φωνάζουν συνθήματα κατά των αστυνομικών με αφορμή τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στις Πρέσπες. Τα επεισόδια έληξαν άμεσα με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

"Φωτιά" έχουν πάρει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αναρτήσεις αιρετών, βουλευτών, δημοτικών συμβούλων, στελεχών κομμάτων αλλά και πολιτών από τον Νομό Καβάλας που βρίσκονται στις Πρέσπες για να διαμαρτυρηθούν για την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων.

Σε παραίτηση οδηγείται ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας στο Δήμο Καβάλας Χρήστος Πασχαλίδης μετά την ανάρτησή του στο facebook με την οποία ε

Επεισόδια μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων και αντιεξουσιαστών σημειώθηκαν το πρωί της Κυριακής 29 Ιανουαρίου στην Καβάλα με αφορμή τις εκδηλώσεις που είχαν διοργανώσει πατριωτικές οργανώσεις για την επέτειο των Ιμίων.