Ελπίδα

Με αφορμή τις χιονοπτώσεις που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίς», στον παρακάτω Πίνακα παρουσιάζονται τα σημαντικότερα επεισόδια χιονόπτωσης στην Αθήνα τα τελευταία 111 χρόνια και οι απόλυτες ελάχιστε

Μία σοκαριστική εικόνα από την κακοκαιρία "Ελπίδα" και το πλήθος προβλημάτων που έφερε μοιράστηκε χρήστης στα social media.

 

Τεράστια προβλήματα δημιούργησε η σφοδρή χιονόπτωση που έπληξε στην Αττική. Αρκετοί άνθρωποι βρέθηκαν στην Αθήνα για δουλειές με την τύχη να μην τους… χαμογελάει. 

 

«Η ψυχρή εισβολή θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες με χαμηλές θερμοκρασίες και παγετό. Βελτίωση αναμένεται από το τέλος της εβδομάδας. Από την Παρασκευή θα πάμε σε φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες», δήλωσε στον KavalaNews 102.8 ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας στο νομό Καβάλας, Σταύρος Κιβράκης. 

Στην… αγκαλιά της «Ελπίδας», την κακοκαιρία που πλήττει την χώρα, «έπεσε» το χωριό Παναγία της Θάσου.

 

Το δεύτερο πέρασμα της κακοκαιρίας «Ελπίδα» φαίνεται ότι επηρεάζει και τμήματα του νομού Καβάλας. 

 

Έκκληση προς τους πολίτες να αποφύγουν κάθε μη απαραίτητη μετακίνηση τις επόμενες 48 ώρες και να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί, απευθύνει ο υπουργός Κλιματικής Κρίση

Πριν προλάβουν να λιώσουν τα χιόνια του «Διομήδη» στο Κάστρο των Λιμεναρίων στη Θάσο, η «Ελπίδα» έφερε τα δικά της και… έντυσε ξανά τον οικισμό στα λευκά. 

Σε διαρκή ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καβάλας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα που προκάλεσαν οι χαμηλές θερμοκρ

Συνθήκες ολικού παγετού και χιόνια, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, φέρνει η κακοκαιρία με το όνομα «Ελπίδα».