Ελευθερία Καραδήμου

Το Όσκαρ ερμηνείας για τη συμμετοχή του στη σειρά της Καβαλιώτισσας Ελευθερίας Καραδήμου "Χωρίς Δισταγμό" απέσπασε από τους συνεργάτες ο Νίκος Μουτσινάς.

21 δωρεές είχε καταφέρει να συγκεντρώσει μέχρι τώρα η Καβαλιώτισσα σκηνοθέτης, Ελευθερία Καραδήμου στην πλατφόρμα «go get funding» που συλλέγει donations για να γυρίσει την επόμενη ταινία της.  

Η Καβαλίωτισσα σκηνοθέτης και συγγραφέας, Ελευθερία Καραδήμου ζητά την βοήθεια του κοινού για την επόμενη παραγωγή.

Η Ελευθερία Καραδήμου έχει συμπληρώσει δέκα χρόνια ως συγγραφέας, σκηνοθέτρια, σεναριογράφος, μοντέρ και ηθοποιός στα σίριαλ που η ίδια δημιουργεί.

 

«Μη πας ποτέ εκεί» είναι το νέο σήριαλ της Ελευθερίας Καραδήμου τα γυρίσματα του οποίου γίνονται το τελευταίο διάστημα στην Καβάλα. Με μια φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook η σκηνοθέτης ενημερώνει τους φίλους της και το κοινό της λέγοντας πως «τους έχω τρελάνει όλους στο να κάνουν γυρίσματα.

Τα πρώτα επεισόδια της σειράς θα είναι έτοιμα κοντά στα Χριστούγεννα ενώ σύμφωνα με τη σκηνοθέτρια ρόλο σε αυτή θα έχει και ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ Νίκος Μουτσινάς.. Μιλώντας στην κάμερα του CENTER η κ. Καραδήμου εξήγησε πως η πρόταση στον Νίκο Μουτσινά έγινε πέρυσι στη διάρκεια της τηλεοπτικής του εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» όπου η σκηνοθέτρια από την Καβάλα ήταν καλεσμένη.

Στα πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ στο φινάλε του Νίκου Μουτσινά για τη φετινή σεζόν βρέθηκε η Καβαλιώτισσα σκηνοθέτης και οι πρωταγωνίστριες της σειράς «Σιωπηλός δολοφόνος».