ειδικό σχολείο

Οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου, που λειτουργεί στη Νέα Καρβάλη, ομόρφυναν τον χώρο στο λιμανάκι του χωριού, φυτεύοντας πολύχρωμα λουλούδια.

Στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την κεντρική είσοδο του Διοικητηρίου Καβάλας πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης (18/3)

Οι Γιατροί του Κόσμου Καβάλας προσέφεραν στα παιδιά του Ειδικού Γυμνασίου και Λυκείου Καβάλας είδη ατομικής προστασίας, ενώ τόνισαν ότι οι δράσεις θα συνεχισούν και σε άλλες κοινωνικές δομές. 

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Καβάλας  δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συναδέλφους του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Καβάλας και καλεί το Υπουργείο Παιδείας να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.

 

Σήμερα 29-01-2020 οι Γιατροί του Κόσμου παράρτημα Καβάλας ,στο πλαίσιο των προγραμμάτων οδοντιατρικης φροντίδας και μετά από αίτημα του διευθυντή του Ειδικού Γυμνασίου -Λυκείου ,πραγματοποίησαν οδοντιατρικό έλεγχο σε 50 μαθητές .
 

Την ετήσια Ανθοκομική τους έκθεση διοργάνωσαν για 5Η συνεχόμενη φορά οι καθηγητές και οι μαθητές από το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης ΕΕΕΕΚ  Καβάλας.

Το Εθελοντικό Σωματείο «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» Πρωτοβουλία Δραμινών πιστό στις ιδέες του για τον εθελοντισμό έφερε εις πέρας μία δράση διαφορετική από όλες τις άλλες. Ύστερα από το κάλεσμα των δασκάλων του Ειδικού Σχολείου Δράμας, βρεθήκαμε εκεί προκειμένου να αλλάξουμε την εξωτερική όψη του κτιρίου του σχολείου σε συνεργασία με τα παιδιά, τους δασκάλους και τους γονείς...  ΔΕΙΤΕ τις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αυτισμού στις 21 Μαρτίου, τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, φιλοξενήθηκαν στο ζαχαροπλαστείο «Ευαγγέλου» και μοίρασαν muffins στους περαστικούς.