Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καβάλας

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης, επισκέφθηκε το ειδικό δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο Καβάλας, την ημέρα του αγιασμού του σχολείου, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

"Τη φετινή σχολική χρονιά οι εγγραφές στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο είναι αυξημένες, με αποτέλεσμα οι διδακτικοί χώροι να μην επαρκούν για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες, γονείς του σχολείου δήλωσαν ότι λύση στο πρόβλημα θα δοθεί με την τοποθέτηση κοντέινερ, θεωρούμε ότι ούτε καν σαν σκέψη μπορεί να σταθεί μια τέτοια λύση", αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της η Λαϊκή Συσπείρωση Καβάλας.

Ο Δήμος Καβάλας παρέδωσε στο 1ο ειδικό σχολείο και νηπιαγωγείο μία δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ για αγορά βιβλίων, ως βραβείο, για το στολισμό του πιο ευφάνταστου Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Δύο νέα κρούσματα σε μαθητές και τρία σε εκπαιδευτικούς, εντοπίστηκαν στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καβάλας μετά από τεστ του ΕΟΔΥ. Τα παραπάνω κρούσματα σε συνδυασμό με το κρούσμα που εντοπίστηκε την Τετάρτη (3/3) σημαίνει ότι το σχολείο θα κλείσει για δύο εβδομάδες.