Ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, και ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, συνομίλησαν με μαθητές Λυκείων, κατά τη διάρκεια του “East Macedonia & Thrace Forum” στην Αλεξανδρούπολη.
Στην κοινή διαπίστωση ότι εξελίσσεται σε ισχυρό ο δεσμός που αναπτύσσουν οι ιδιώτες με την τοπική αυτοδιοίκηση στην αστική και αγροτική ανάπτυξη προέβησαν οι συμμετέχοντες East Macedonia Thrace Forum, που διοργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη από τη City Hub Events.
Ο βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, τόνισε πως η πόλη της Αλεξανδρούπολης και η ευρύτερη περιοχή είναι υψίστης προτεραιότητας γεωστρατηγικά, κατά την παρουσία του στο δεύτερο East Macedonia Thrace Forum, που διοργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη από τη City Hub Events.