ΕΑΠ

Η υπόθεση πήρε πανελλαδικές διαστάσεις, μιας και το φροντιστήριο της Καβάλας φαίνεται να έχει δραστηριότητα και στην Αθήνα αλλά και μέσω διαδικτύου σε όλη τη χώρα.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο το πρώτο Δημόσιο Ίδρυμα που πάντα πρόσφερε και εξακολουθεί να προσφέρει εξ αποστάσεως εκπαίδευση, ενημερώνει ότι, την Παρασκευή 27 Μαρτίου και ώρα 12:00 ξεκινάει η περίοδος υποβολής αιτήσεων για Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών.

Σας ενημερώνουμε ότι το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο  στην επίσημη ιστοσελίδα του (www.eap.gr) έχει αναρτήσει τις κάτωθι Προσκλήσεις Ενδιαφέροντος για Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα με έναρξη φοίτησης τον Οκτώβριο του 2019.

Η συνεργασία σφραγίστηκε με την υπογραφή του συμφώνου που υπογράφηκε το πρωί της Δευτέρας 4 Ιουνίου στο Δημαρχείο της Δράμας από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά, τον Δήμαρχο Δράμας, κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, και τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Βασίλη Καρδάση.