δυστύχημα λατομείο

Να ενταθούν οι έλεγχοι στους εργασιακούς χώρους των λατομείων ζητά με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Καβάλας με αφορμή τον τραγικό θάνατο 50χρονου άνδρα σε λατομείο της Θάσου εν ώρα εργασίας. 

Το Δ/Σ του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Καβάλας εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον θάνατο από εργατικό ατύχημα του συναδέλφου, κάτοικο Ξάνθης, που εργαζότανε σε λατομείο στο Δύσβατο του Δήμου Νέστου.

Η Γραμματεία Ν. Καβάλας του ΠΑΜΕ εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον θάνατο από εργατικό ατύχημα του 55χρονου συναδέλφου χειριστή, κάτοικο Λιμένα Θάσου, που εργαζότανε σε λατομείο του Ομίλου FHL Η. Κυριακίδης. 

Δυστυχώς άλλος ένας συνάδερφος έχασε την ζωή του εν ώρα εργασίας, σε λατομείο της Θάσου. Η καθημερινή εργασία του χειρισμού μηχανημάτων έργου πραγματοποιείται κάτω από αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι πιθανότητες σοβαρών ατυχημάτων

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 44χρονος άνδρας σε λατομείο στο Μακρυχώρι Χρυσούπολης το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Αυγούστου όταν στην προσπάθειά του να κόψει έναν όγκο μαρμάρου έπεσε σε κενό δυο μέτρων.