διασωληνωμένοι

Ανησυχία προκαλεί ο αριθμός των διασωληνωμένων και κυρίως ότι 4 στους 10 είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

 

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό τα ξημερώματα σήμερα ο 66χρονος Καβαλιώτης χειρουργός Χαράλαμπος Παπαϊωάννου ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. 

Ο κορωνοϊός, όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές από επιστημονικά χείλη, είναι μια εντελώς απρόβλεπτη ασθένεια, η οποία δεν κοιτάζει ηλικίες και μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές επιπλοκές στην υγεία ακόμη και νέων ηλικιακά ανθρώπων.

 

Διασωληνώθηκε χθες Δευτέρα 19 Οκτωβρίου η 67χρονη γυναίκα από την Καβάλα η οποία είχε διακομισθεί στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης στις 14 Οκτωβρίου καθώς σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας η υγεία της παρουσίασε επιδείνωση.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 280 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο εκ των οποίων 41 συνδέονται με γνωστές συρροές και 25 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 22358

 

Ο ΕΟΔΥ σήμερα Σάββατο 3 Οκτωβρίου ανακοινώνει 267 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 22 συνδέονται με γνωστές συρροές και 25 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 19613, εκ των οποίων το 55.8% άνδρες