διαπαραταξιακή επιτροπή

Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή καταψήφισε τον στρατηγικό αναπτυξιακό σχεδιασμό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και ως εκ τούτου και της Καβάλας, εξαπέλυσε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης. 

Την πρόσληψη 10 εργατών για 4 μήνες με αντικείμενο τον καθαρισμό των χόρτων για τις ανάγκες της πυροπροστασίας αποφάσισε στη χθεσινή της συνάντηση η διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου Καβάλας. 

Για τις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης 11 Μαΐου έχει οριστεί η διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου Καβάλας που θα ασχοληθεί με τις προσλήψεις των υπαλλήλων που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα καθαριότητας και καλλωπισμού με κλαδέματα και κόψιμο των χόρτων. 

Κριτική στην απόφαση της διαπαραταξιακής επιτροπής που αποφάσισε τους χώρους που θα παραχωρηθούν στα κόμματα για τις ευρωεκλογές ασκεί με ανάρτησή του στο facebookτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Γιώργος Καρατσιουμπάνης. Με μια φωτογραφία του πρακτικού της απόφασης η κριτική ασκείται σε ΚΙΝΑΛ και ΝΔ σχετικά με το ό,τι παραχωρήθηκε χώρος στη Χρυσή Αυγή ενώ ΚΚΕ, ΛΑΕ και ΣΥΡΙΖΑ διαφώνησαν με το αίτημα.