διακοπή ρεύματος

Διακοπή ρεύματος σε μεγάλο μέρος της Καβάλας σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (3/9).

 

Το μπλακ άουτ παρατηρείται και σε άλλα σημεία του νομού και όχι μόνο στην πόλη.

Διακοπή ρεύματος έχουν προγραμματιστεί από τον ΔΕΔΔΗΕ τις επόμενες μέρες σε περιοχές του νομού Καβάλας.

 

Δείτε αναλυτικά: 

 

Διακοπές ρεύματος έχουν προγραμματιστεί για την Καβάλα την Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Μαΐου. 

 

Δείτε αναλυτικά: 

 

 

Ο ΔΕΔΔΗΕ λόγω εκτέλεσης εργασιών, προγραμμάτισε διακοπές ρεύματος από την Τετάρτη (19/5) έως το Σάββατο (22/5). 

 

Αναλυτικά: 

 

Διακοπή ρεύματος έχει προγραμματιστεί την Δευτέρα 5/4 στο Παληό Καβάλας από τις 7:00 έως τις 14:00. Η διακοπή ρεύματος επηρεάζει όλο τον οικισμό. 

 

Διακοπές Ηλεκτρικού Ρεύματος σε περιοχές της Θάσου την Πέμπτη 11 και το Σάββατο 13 ανακοινώθηκαν από τον ΔΕΔΔΗΕ. 

 

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα σημειωθούν σε περιοχές του νομού Καβάλας από την Δευτέρα 7 Μαρτίου

 

Κλειστοί θα μείνουν παιδικοί σταθμοί και νηπιαγωγεία στον Δήμο Παγγαίου εξαιτίας διακοπής ρεύματος που θα σημειωθεί στην περιοχή.

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιήσει στην Καβάλα την Τρίτη (2/2) ο ΔΕΔΔΗΕ από τις 8:00 έως τις 14:00Πρόκειται για όλη το Παληό αλλά και για περιοχές της Καβάλας. 

 

Διακοπή ηλεκτροδότησης θα σημειωθεί την Τετάρτη (13/1) και την Πέμπτη (14/1) στην Χρυσούπολη του Δήμου Νέστου. 

 

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου (2/1) στον μετασχηματιστή της ΔΕΗ στο λιμάνι «Απόστολος Παύλος» της Καβάλας. 

 

Χωρίς ρεύμα έμεινε για αρκετή ώρα το χωριό του Θεολόγου στην Θάσο, το απόγευμα της Κυριακής (28/12). Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Σύμφωνα με τους κατοίκους κάθε φορά που έχει δυνατό αέρα μένουν τα σπίτι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. 
 

Ένα κοινωνικό θέμα που “καίει”, αναδεικνύει με μια παραστατική ανάρτησή του, ο ιδιωτικός υπάλληλος Ευθύμης Παιδαράκης, που έχει ως αντικείμενο αποκοπές και επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος.

 

Διακοπή ρεύματος ανακοίνωσε ο  ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Καβάλας ΥΠΚ Θάσου, λόγω εκτέλεσης απαραίτητων σχετικών εργασιών, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε τμήματα και περιοχές της Θάσου.

 

Για αρκετή ώρα μεγάλο μέρος της Καβάλας το απόγευμα της Δευτέρας (19/10) έμεινε χωρίς ρεύμα. Ο λόγος ήταν μία καρακάξα η οποία κατάφερε κι έβγαλε εκτός λειτουργίας δύο μετασχηματιστές στον υποσταθμό της ΔΕΗ.

 

Όπως έχει ανακοινώσει ο ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Καβάλας ΥΠΚ Θάσου, λόγω εκτέλεσης απαραίτητων σχετικών εργασιών, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στα παρακάτω τμήματα και περιοχές της Νήσου Θάσου.

 

Σοβαρά προβλήματα στο δίκτυο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία σε διάφορες περιοχές του νησιού της Θάσου. Συγκεκριμένα στο σκατάδι έχουν βυθιστεί ο Θεολόγος, ο Ποτός, και τα Λιμενάρια.

Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες ζούμε απαράδεκτες καταστάσεις με πολύωρες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, τόσο στο κέντρο της πόλης της Καβάλας, όσο και στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς καμία προειδοποίηση και ενημέρωση, και μάλιστα σε ώρες αιχμής για την εμπορική κίνηση στα καταστήματά μας. 

 

Δεν εκπέμπουν από τις 8 το πρωί οι τοπικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί, λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος του ΔΕΔΔΗΕ, στο ύψωμα Βασιλάκη, εκεί βρίσκονται οι κεραίες των ραδιοφωνικών σταθμών της Καβάλας

Υπεράνθρωπες όπως φαίνεται είναι οι προσπάθειες που κάνει το ένα και μοναδικό συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ της Θάσου για να επιδιορθώσει τις βλάβες που υπάρχουν σε ένα μεγάλο κομμάτι του νησιού αλλά δεν είναι αρκετές για να επαναφέρει το ρεύμα σε όλες.

Ο ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Καβάλας υποκατάστημα Θάσου ενημερώνει ότι λόγω εκτέλεσης απαραίτητων εργασιών, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος τις ημέρες

Σελίδες