ΔΕΗ

Για στρατηγική ανάπτυξης σε μία αγορά που αλλάζει στην εποχή του νέου εξηλεκτρισμού κάνει λόγο η ΔΕΗ που σημειώνει ότι μετασχηματίζεται στη λιανική σε ολοκληρωμένο πάροχο προϊόντων και υπηρεσιών.

Φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου σε καλαθοφόρο όχημα εργολάβου που εργάζεται για λογαριασμό της ΔΕΗ στο χωριό Μέλισσα.

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του ΔΕΔΔΗΕ στην Καβάλα αναγκάζεται να καταθέσει μια ηλικιωμένη γυναίκα 103 ετών.

Σε μία σοβαρότατη καταγγελία προχώρησε αναγνώστρια του KavalaNews.gr, σχετικά με τη συμπεριφορά εταιρείας απαιτήσεων εις βάρος συγγενικού της προσώπου.

Το απόγευμα της Τετάρτης (09/08), έγινε διακοπή ηλεκτροδότησης στο Νομό Καβάλας που κράτησε για πάνω από μία ώρα.

Με απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως κατανεμήθηκαν στα Πανεπιστήμια όλης της χώρας 400 νέες θέσεις μελών Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ).

Ο άλλοτε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Δ.Ε.Η.  Μανώλης Παναγιωτάκης, σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στον 98.4 εξηγεί γιατί η αναστολή της ρήτρας αναπροσαρμογής είναι πρακτικά μια επικοινωνιακή ρεκλάμα για λόγους μικροπολιτικής.

Η πρώτη δικαστική απόφαση κατά της ρήτρας αναπροσαρμογής είναι γεγονός και έρχεται από την Πάτρα, όπου το Μονομελές Πρωτοδικείο δικαίωσε δύο πολίτες που είχαν προσφύγει κατά της ΔΕΗ κι ενός ακόμη παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος.

Το θερινό ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο ρεύματος τίθεται σε ισχύ την Κυριακή 1η Μαΐου. Έτσι, όπως ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ, το μειωμένο τιμολόγιο για το διάστημα 1η Μαΐου- 31 Οκτωβρίου θα ισχύει για συνεχές ωράριο, από 23:00 έως 07:00.

Για τις δυσκολίες της καθημερινότητας, για το γάμο της με τον Αντώνη Ξένο αλλά και για την καλλιτεχνική της πορεία μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν» και στην Μαρία Σοφιανού.

Μία απίστευτη ιστορία με φουσκωμένο λογαριασμό ρεύματος έρχεται στο φως της δημοσιότητας στις Σέρρες. Πρόκειται για πελάτη της, δικηγόρου Αριάδνης Νούκα, ιδιοκτήτη επιχείρησης εστίασης ο οποίος έλαβε λογαριασμό 1.440 ευρώ και μετά την υποβολή αντίρρησης στον πάροχο οι επόμενοι λογαριασμοί ήταν 26 και 3 ευρώ αντίστοιχα.

Στις τέσσερις εταιρείες παραγωγούς ενέργειας πηγαίνουν τα χρήματα της ρήτρας αναπροσαρμογής που πληρώνουν οι καταναλωτές στους παρόχους λέει στον KavalaNews 102,8 o Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης. 

Τα προβλήματα εντοπίζονται σε τμήμα του δημοτικού διαμερίσματος Καλλιράχης, σε τμήμα του δημοτικού διαμερίσματος της Ποταμιάς, στον Θεολόγο αλλά και στην περιοχή της Τούμπας.

Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 1 Νοεμβρίου σε τρία καταστήματα στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού στο ύψος του Τεχνικού Λυκείου όταν φορτηγό που πέρασε παρέσυρε και έκοψε καλώδιο της ΔΕΗ που τροφοδοτεί με ρεύμα τα συγκεκριμένα καταστήματα. 

Κινητοποίηση πραγματοποίησαν σήμερα τα Εργατικά Σωματεία της Καβάλας έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στην πόλη. 

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνουν την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου στις 10:00 έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ τα μέλη του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Νομού Καβάλας, με αφορμή τις εξελίξεις την πώληση της Επιχείρησης και τις αυξήσεις στα τιμολόγια.

Αμεσα θα δοθεί η επιδότηση ρεύματος στους καταναλωτές, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση για την αντιστάθμιση των επιπτώσεων από τις αναμενόμενες

Διακοπές Ηλεκτρικού Ρεύματος στο νησί της Θάσου έχει προγραμματίσει για το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου ο ΔΕΔΔΗΕ λόγω εκτέλεσης απαραίτητων εργασιών, στα παρακάτω τμήματα και περιοχές

Αποτέλεσμα είχε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης (27/1) συνταξιουχικά και εργατικά σωματεία της Καβάλας έξω από το υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Ιχθυόσκαλα για έναν συνταξιούχο που κινδύνευε με διακοπή ηλεκτροδότησης στο σπίτι του και το χρέος ρυθμίστηκε σύμφωνα με τις δυνατότητές του. 

 

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου (2/1) στον μετασχηματιστή της ΔΕΗ στο λιμάνι «Απόστολος Παύλος» της Καβάλας. 

 

Από καθαρή τύχη, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Παγγαίου Χρήστο Μποσμπότη αποφεύχθηκε με ντόμινο η πτώση μεγάλου αριθμού από κολώνες της ΔΕΗ ρεύματος υψηλής τάσης νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου.

Μπορεί ακόμη να μην έχει προκύψει η λύση για τη διάσωση του Πρίνου από την κρίση που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού στη βιομηχανία πετρελαίου διεθνώς, ωστόσο οι σχεδιασμοί που είναι απαραίτητοι προκειμένου να έχει νόημα η συνέχιση της μοναδικής μέχρι σήμερα παραγωγικής δραστηριότητας στον τομέα των υδρογονανθράκων στην Ελλάδα βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

Με απόφαση του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, συστήνεται επιτροπή για την παροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος στήριξης καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα, προς επανασύνδεση

Οι αιτήσεις του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου και του Μητρώου Ευάλωτων Πελατών βάσει της φορολογικής δήλωσης 2020 (εισοδήματα, ακίνητη περιουσία και σύνθεση νοικοκυριού 2019) θα ξεκινήσουν μετά τη λήξη των φορολογικών δηλώσεων έτους 2020 και τυχόν παράτασής τους

Αναλυτικότερα, μετά από σχετική καταγγελία και έρευνες των αστυνομικών εξακριβώθηκε ότι, την 21-9-2018, ο 20χρονος έχοντας υποκλέψει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας 51χρονου ημεδαπού, πραγματοποίησε έξι (6) συναλλαγές μέσω διαδικτύου, η αξία των οποίων ανέρχεται στα 1.405 ευρώ.

Σελίδες