Αττική

Εικόνες που παραπέμπουν στην έρημο… Σαχάρα είναι αυτές που αντικρίζει κανείς στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, καθώς υπάρχει υψηλή συγκέντρωση αφρικανική σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Μετά από πολύμηνη έρευνα της αστυνομίας, συνελήφθησαν μέλη εγκληματικής οργάνωσης, που είχαν διαπράξει απάτες, πλαστογραφίες, διακίνηση μεταναστών και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Έγιναν 8 συλλήψεις σε Καβάλα και Αττική.

Το Συνδικάτο εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού & Τουρισμού της Καβάλας σε ανακοίνωση του αναφέρει χαρακτηριστικά, πως καταδικάζει την τρομοκρατική και εγκληματική επίθεση της αστυνομίας προς τους συναδέλφους του συνδικάτου της Αττικής.

Ισχυρός σεισμός συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης (28/12), 9 χλμ ανατολικά των Ψαχνών Εύβοιας, έχοντας μέγεθος 5,1 Ρίχτερ. Το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 5 χλμ σύμφωνα με την προκαταρκτική λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.

Στην απόφαση για lockdown τύπου περασμένου Μαρτίου στην Αττική, κατέληξε σύμφωνα με πληροφορίες η επιτροπή των λοιμωξιολόγων που συνεδρίασε εκτάκτως ύστερα από αίτημα του πρωθυπουργού.

Με την παρούσα εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη και την αμέριστη συμπαράσταση μας εκ μέρους όλων των πολιτών του Δήμου Νέστου στους συνανθρώπους μας, πο

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας της Δημάρχου Καβάλας κυρίας Δήμητρας Τσανάκα με τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, αφενός μεν για να εκφράσει την βαθύτατη οδύνη της εκ μέρους όλων των Καβαλιωτών, αφετέρο

Τα καταστήματα «ΠΕΤΡΟΣ» σε Καβάλα (Δοιράνης 1) και Ν.Ηρακλείτσα παίρνουν την πρωτοβουλία σε συνεργασία με τον σύλλογο «Σε προστατευω» να συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης (γάλα μακράς διάρκειας, μπ

Η συλλογή θα γίνει την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018 στον Δημοτικό Κήπο Καβάλας. Για οποιαδήποτε διευκρίνiση μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα στον συγκεκριμένο ΣΥΝΔΕΣΜΟ.

Το πένθος, την συμπαράσταση και τον αποτροπιασμό της για τις πυρκαγίες που έπληξαν την Αττική, αλλά και τα θύματα του πύρινου "εφιάλτη" εξέφρασε με μήνυμά της η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα.

 

Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες στον Δημοτικό Κήπο Καβάλας από το πρωί της Τρίτης 24 Ιουλίου 2018 σε ένδειξη πένθους για τους ανθρώπους βρήκαν τραγικό θάνατο, προσπαθώντας να ξεφύγουν από τον πύρινο "εφιάλτη" της Αττικής.