αρχαία Θάσος

Η επιτυχημένη έκθεση του Αναστάσιου Μπίλια «Η Αρχαία Θάσος αλλιώς», μετά τη Θάσο και την Καβάλα, πλέον “μετακόμισε” και στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο Γαλλικό Προξενείο.

Στη Θεσσαλονίκη μεταφέρεται μετά την Καβάλα η έκθεση «Η αρχαία Θάσος αλλιώς» πλαισιωμένη με playmobil μία δουλειά που έχει υλοποιηθεί εξ ολοκλήρου από τον Αναστάση Μπίλια.

Η επιτυχημένη έκθεση του Αναστάσιου Μπίλια «Η αρχαία Θάσος αλλιώς», μετά τη Θάσο έρχεται και στην Καβάλα.

Το Γυμνάσιο Λιμένα Θάσου ολοκλήρωσε τις επισκέψεις των μαθητών του στην έκθεση “Γνωρίζω την ιστορία της Θάσου αλλιώς…, η Αρχαία Πόλη των Θασίων αλλιώς” την οποία διοργάνωσε ο κ. Αναστάσιος Μπίλιας.

Η έκθεση του Αναστάση Μπίλια “Ancient Thassos Playmobil - αρχαία Θάσος αλλιώς”, θα συνεχιστεί έως και τις 25 Μαρτίου στη Θάσο.

Η αρχαία πόλη της Θάσου αποκαλύπτεται για πρώτη φορά ολοκληρωμένη στο μεγαλύτερο μέρος της, μέσα από την έκθεση που δημιούργησε ο δραστήριος και ταλαντούχος Αναστάσης Μπίλιας, που ζει και εργάζεται στο Λιμένα, την πρωτεύουσα του νησιού.

Στις 21 Δεκεμβρίου ο Αναστάσιος Μπίλιας θα παρουσιάσει μία έκθεση με πολύχρωμες φιγούρες, που θα δημιουργήσουν μία εικόνα για το πως ήταν η Αρχαία Θάσος.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει να αποτυπώνει σε μακέτες των αρχαίων κτιρίων στην περιοχή του Λιμένα της Θάσου ο τουριστικός πράκτορας και πρόεδρος του Τομέα Τουρισμού του Επιμελητηρίου Καβάλας Αναστάσης Μπίλιας.

«Πρόκειται για ένα χόμπι. Είχα αρχίσει την προσπάθεια παλιότερα. Τώρα κάθισα, διάβασα αρκετά βιβλία από τον οδηγό της Θάσου της Γαλλικής αρχαιολογικής σχολής, βιβλία του Τόνυ Κοζέλι και της Εμμανουέλα Βουρτς και μπόρεσα και πήρα αρκετά στοιχεία», λέει ο κ.Μπίλιας.