απορριμματοφόρα

Την Παρασκευή (6/10), ο Δήμος Θάσου παρέλαβε ακόμη ένα καινούργιο απορριμματοφόρο όχημα. Πρόκειται για απορριμματοφόρο όχημα τύπου πρέσας χωρητικότητας 16m3, συνολικής δαπάνης 196 χιλιάδων ευρώ.

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης 2 Μαρτίου στην Παναγία της Θάσου. Απορριμματοφόρο που περνούσε από στενό σημείο στο δρόμο για την εκκλησία χτύπησε σε σπίτι και έριξε τον τοίχο της πρόσοψης.

Την ασφάλεια των εργαζόμενων στην καθαριότητα φέρνει στο προσκήνιο η δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Θάσου μετά τα παράπονα που υπάρχουν για ελλιπή μέτρα προστασίας. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη αναδεικνύει το πρόβλημα και ζητά από τον Δήμο Θάσου να πάρει μέτρα

Σήμερα, 29 Ιουλίου 2021, ο Δήμος Θάσου παρέλαβε ακόμη ένα (1) καινούργιο απορριμματοφόρο όχημα, το 6ο που έχει παραλάβει τα 2 τελευταία έτη. Πρόκειται για απορριμματοφόρο όχημα τύπου πρέσας χωρητικότητας 12m3, συνολικής δαπάνης 152.520,00€ με ΦΠΑ.

Πρόκειται για τρία υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα, που θα συμπληρώσουν τον στόλο των οχημάτων αποκομιδής απορριμμάτων, ένα πλυντήριο κάδων απορριμμάτων, δύο εκχιονιστικά για την αντιμετώπιση εκτάκτων καιρικών φαινομένων, και δύο βαν για διάφορες χρήσεις από την πιο πάνω υπηρεσία.