Απόλλων

Τη θεατρική παράσταση fragile παρουσιάζει στις 7 Δεκεμβρίου στο κινηματοθέατρο Απόλλων στις 7:00 το απόγευμα η Καβαλιώτισσα ηθοποιός Εύη Καραγιάννη.  

Ο multiplex κινηματογράφος της Καβάλας συμμετέχει αυτή την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στη «Γιορτή του Σινεμά» προβάλλοντας 9 ταινίες στις 3 αίθουσές του.

Ο «όρθιος κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος συναντά για δεύτερη φορά την «καυστική» πένα του Πιτσιρίκου και παρουσιάζουν την νέα Stand Up Comedy παράσταση «200 Χρόνια Δανεικά» το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στις 21:00 στον κινηματογράφο "Απόλλων" στην Καβάλα.

Το φροντιστήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ορόσημο σας προσκαλεί την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 στις 11:00 στην ημερίδα που διοργανώνει με θέμα:

«Νίκησε το "τέρας" του άγχους στις εξετάσεις»

Η Παιδική Παράσταση Του Χειμώνα

Η ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ του Charles Perrault

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ

ΣΙΝΕΜΑ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΚΑΒΑΛΑ

 

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Καβάλα το πρωτότυπο μιούζικαλ για παιδιά του Τάσου Ιωαννίδη «Λάχανα και Χάχανα Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα» στο Κιν/θέατρο «Απόλλων" το Σάββατο 16 Μαρτίου για δυο παραστάσεις στις 17:15 & στις 19:15 το απόγευμα.
 

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας συνεχίζοντας την παράδοση που δημιούργησε από το 2009, παρουσιάζει για 6η χρονιά στην πόλη μας, μια παιδική παράσταση που θα μιλήσει στην καρδιά των μικρών μας φίλων και στι