Απελευθέρωση Θάσου

Στη Θάσο βρέθηκε το διήμερο 17 και 18 Οκτωβρίου, η βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Αγγελική Δεληκάρη, για την 111η επέτειο απελευθέρωσης του νησιού από τους Οθωμανούς.

Ο Δήμος της Θάσου, στα πλαίσια του εορτασμού της απελευθέρωσης της Θάσου από τον Οθωμανικό ζυγό στις 18-10-1912, θα πραγματοποιήσει εορταστικές εκδηλώσεις στο Λιμένα Θάσου την Τρίτη 17 και την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023.

Την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Θάσου ανακοίνωσε ο Δήμος Θάσου.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος παρέστη σήμερα Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022, στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Θάσο

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης 18 Οκτωβρίου άρχισαν οι προσελεύσεις των επισήμων στο νησί της Θάσου για τις εκδηλώσεις της απελευθέρωσης.

Ο Δήμος της Θάσου, στο πλαίσιο του εορτασμού της απελευθέρωσης της Θάσου από τον Οθωμανικό ζυγό στις 18-10-1912, θα πραγματοποιήσει εορταστικές εκδηλώσεις στη Θάσο (Λιμένας) Θάσου του Δήμου Θάσου την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022.

Το πρωί του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου κατέπλευσε στο λιμάνι των Λιμεναρίων η Πυραυλάκατος του Πολεμικού Ναυτικού ΤΠΚ «Τρουπάκης» με αφορμή τις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Θάσου αύριο Κυριακή 18 Οκτωβρίου.