απεγκλωβισμός

Τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε άνδρας από ΙΧΕ όχημα, συνεπεία εκτροπής του στη Σκάλα Σωτήρος στη Θάσο.

Σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παραδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 2 Ιουλίου 2023 ένας τραυματισμένος άνδρας.

Την Παρασκευή (12/05) στην οδό Βενιζέλου μία μητέρα εξήλθε από το αυτοκίνητο της για λίγο και το αυτόματο κλείδωμα του οχήματος ενεργοποιήθηκε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί το μόλις 2.5 ετών παιδί της μέσα στο όχημα.

Ανακοίνωση για την περιπέτεια που πέρασε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου ο ψαράς από το Ραχώνι της Θάσου, όταν μπλέχτηκε στα δίχτυα του και βρέθηκε στη θάλασσα εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα.

Φώναζε για ώρα "βοήθεια" ο ψαράς στον Παχύ της Θάσου. Είχε μπλεχτεί μέσα στα ίδια του τα δίχτυα. Δείτε το βίντεο την ώρα που τον απεγκλωβίζουν ο γιος και ο ανιψιός του...

Πως θα είναι ο καιρός της Κυριακής και τι περιμένουμε την ερχόμενη εβδομάδα...

Στον απεγκλωβισμό μίας πενταμελούς οικογένειας, προχώρησαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής σε συνεργασία με τον δήμο Παγγαίου από τις πλημμύρες που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία Genesis στην παραλία Οφρυνίου, στην Καβάλα.

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία σημειώθηκε στο Πολύστυλο στον δρόμο προς Κρηνίδες το απόγευμα της Παρασκευής (20/8). Σύμφωνα με πληροφορίες στο αυτοκίνητο που έπεσε σε κανάλι, επέβαιναν πέντε άτομα. 

Σε επιχείρηση απεγκλωβισμού άνδρα προχώρησε η Πυροσβεστική στην Σκάλα Παναγίας Θάσου.