Αντισφαίριση

Ο 17χρονος Καβαλιώτης τενίστας, Νικόλας Χατζηαβραάμ, κατέκτησε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης κατ.1 στα μονά της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης στις (23/02).

Η Ελένη Χατζηαβραάμ μαζί με τη Λετονή συμπαίκτρια της, Aleksandra Rozkalne, αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο διπλό, στο διεθνές τουρνουά τένις της “Herodotou Tennis Academy” στη Λάρνακα.

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα (Μακεδονικός Καβάλας) η τριεθνής συνάντηση τένις για ηλικίες 10,12, 14 και 16 ετών, ενώ παράλληλα διοργανώθηκε και τουρνουά  Red, Orange. 

Ο Καβαλιώτης τενίστας, Νικόλας Χατζηαβραάμ, συμμετείχε στο "Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης Ε1, U18, που έγινε στον Πύργο Ηλείας και στέφθηκε πρωταθλητής και στα μονά & στα διπλά του πρωταθλήματος.

Στο 3ο κατά σειρά Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ITF tennis World κάτω των 18 που διοργανώθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων, στο "IOANNINA CUP 2023", πήρε μέρος η Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια Ελένη Χατζηαβραάμ και έφτασε έως τα ημιτελικά στα διπλά.

Έως τα ημιτελικά έφτασε η 15χρονη Καβαλιώτισσα τενίστρια Ελένη Χατζηαβραάμ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της ITF U18 που πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα.

Η Καβαλιώτισσα τενίστρια Ελένη Χατζηαβραάμ σε δύο διαφορετικά διεθνή τουρνουά στα διπλά, κατέκτησε στο ένα την 1η θέση και στο δεύτερο έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αντισφαίρισης U18 κατ. Ε1 στη Θεσσαλονίκη, ο Καβαλιώτης αθλητής του ΑΟΑ Πρωταθλητών Καβάλας Νικόλας Χατζηαβραάμ, κατέκτησε την 3η θέση σε μονά και διπλά.

Ο Καβαλιώτης τενίστας έφτασε έως τα ημιτελικά στα διπλά και έως το δεύτερο γύρο στα μονά, στο διεθνές τουρνουά τένις “J60 Skopje” της ITF Junior U18.

Στις 8 καλύτερες τενίστριες έφτασε η Καβαλιώτισσα Ελένη Χατζηαβραάμ στο Πανευρωπαϊκό χωμάτινο τουρνουά του "TE U16 G3 Premier tennis club" της Tennis Europe στη Λεμεσό της Κύπρου.

Η Καβαλιώτισσα Ελένη Χατζηαβραάμ σε ευρωπαϊκό τουρνουά που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη έφτασε ως τα ημιτελικά στα διπλά της διοργάνωσης στην κατηγορία των juniors under 16.

Με σημαντικές επιτυχίες επέστρεψαν από την Αθήνα και το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ε1 οι Νίκος και Ελένη Χατζηαβραάμ.

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντισφαίρισης κάτω των 16 που διεξήχθη στη Λάρισα το τριήμερο (19-21/02), η Καβαλιώτισσα Ελένη Χατζηαβραάμ του “Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας” κατέκτησε τον τίτλο και στα μονά και στα διπλά με συμπαίκτρια την Κλεοπάτρα Μπερμπερίδου.

γράφει ο

Αποστόλης Μπαμπατζίκος

Η Ελένη Χατζηαβραάμ και η Ειρήνη Μαρία Τσακίρη αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στη διεθνή διοργάνωση που διεξάγεται στην Herodotou Tennis Academy της Λάρνακας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τριεθνές τουρνουά αντισφαίρισης junior στην Καβάλα, που διεξήχθη το τριήμερο 3-5 Δεκεμβρίου, στην Καλαμίτσα.

Από τις 3 έως 5 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί στην Καβάλα και στην Καλαμίτσα, τριεθνές τουρνουά Open, σε όλες τις κατηγορίες (10-12-14-16-18 ετών) με αθλητές από όλη την Ελλάδα και από πολλές πόλεις της Βουλγαρίας και της Τουρκίας σε μια γιορτή του αθλήματος.

Η νεαρή τενίστρια Ελένη Χατζηαβραάμ είχε μία ακόμη διάκριση, καθώς μπήκε στην πρώτη τετράδα των masters στην Ελλάδα στις ηλικίες κάτω των 14.

Μία ακόμη επιτυχία για το Νίκο Χατζηαβραάμ που αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής του 2022 στην κατηγορία junior κάτω των 16.

Ακόμη ένας Πανελλήνιος τίτλος έρχεται να προστεθεί στην πολύ καλή αγωνιστική χρονιά που διανύει ο Καβαλιώτης πρωταθλητής της αντισφαίρισης Νικόλας Χατζηαβραάμ.

Έναν ακόμη τίτλο σε Πανελλαδικό Πρωτάθλημα πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Πρωταθλήτρια Αντισφαίρισης και μέλος της Εθνικής ομάδας U14, Ελένη Χατζηαβραάμ.

Μία ακόμα επιτυχία για το Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης Πρωταθλητών Καβάλας και την αθλήτρια του Ελένη Χατζηαβραάμ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε1 για Α&Κ U12 που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα  (17-20/10).

 

Το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 διοργανώνεται το 9ο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο "Καλαμίτσας" στην Καβάλα.