Αγίου Πνεύματος

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας με ανακοίνωση του ενημερώνει πως τη Δευτέρα (05/06), την ημέρα της γιορτής του Αγίου Πνεύματος, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι κλειστά.

Το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού αποδράστε σε όμορφα νησιά με γραφικά χωριά και κολυμπήστε σε παραλίες με πεντακάθαρα νερά.

Δεν ήταν καλό το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο νησί της Θάσου. «Ήταν ένα τριήμερο κακοκαιρίας με πάρα πολλές ακυρώσεις και από Έλληνες που έρχονται παραδοσιακά αλλά και από τους Βούλγαρους», λέει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων του νησιού, Πάρις Παρασχούδης.  

Κλειστή θα παραμείνει η αγορά της Καβάλας την Δευτέρα 21 Ιουνίου ανήμερα του Αγίου Πνεύματος. 

 

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας ενημερώνει ότι την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020, ημέρα εορτής του Αγ. Πνεύματος, η αγορά της Καβάλας θα είναι κλειστή,όπως αυτό καθιερώθηκε και ισχύει τα τελευταία χρόνια.

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας ενημερώνει ότι την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019, ημέρα εορτής του Αγ. Πνεύματος, η αγορά της Καβάλας θα είναι κλειστή,όπως αυτό καθιερώθηκε και ισχύει τα τελευταία χρόνια. 

Ανακοίνωση για την ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας με την οποία ενημερώνει ότι και φέτος η αγορά θα μείνει κλειστή.

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας ενημερώνει ότι την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016, ημέρα εορτής του Αγ. Πνεύματος, η αγορά της Καβάλας θα είναι κλειστή, όπως αυτό καθιερώθηκε να ισχύει τα τελευταία χρόνια.