Η ΝΟΔΕ ΝΔ ΚΑΒΑΛΑΣ με ανακοίνωσή της στηρίζει  απόλυτα  το μέλος της Μανώλη Φρατζεσκάκη σχετικά με την ανάρτηση- καταγγελία του για το συμβάν με το θέμα που τέθηκε σε τεστ, σε μαθητές τρίτης Γυμνασίου και τους καλούσε να τοποθετηθούν στο γιατί η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να κυρωθεί από την Βουλή.

 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Ήταν απόλυτα φυσιολογικό να ανησυχήσει ο κος Φρατζεσκάκης όπως ανησυχούν και  όλοι όσοι λαμβάνουν γνώση του συγκεκριμένου γεγονότος.    

 

Μη θέλοντας να οξύνουμε τα πνεύματα σχετικό με το τόσο ευαίσθητο εθνικά θέμα, θα αρκεστούμε στο να δηλώσουμε ότι η διατύπωση του θέματος ήταν το λιγότερο ατυχής αν δεν ήταν εσκεμμένη.   Θα μπορούσε να διατυπωθεί με εντελώς διαφορετικό τρόπο ώστε να μην υποκρύπτει  προπαγανδιστική διάθεση.  Αν όντως η καθηγήτρια αναφερόταν στις διαδικασίες της κύρωσης Συμφωνιών από το Κοινοβούλιο θα μπορούσε να ρωτήσει πως κυρώνονται οι διμερείς συμφωνίες και όχι να αναφερθεί στην συγκεκριμένη.   Καλό θα ήταν να είμαστε προσεκτικότεροι όταν «πλάθουμε» παιδικές και εφηβικές ψυχές.

 

Εξάλλου το γεγονός δεν είναι το μοναδικό αλλά έρχεται να ενισχύσει σειρά άλλων παρόμοιων  μέσω των οποίων  το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να  δημιουργήσει κλίμα στη νεολαία, προκειμένου να απαλύνει τις εντυπώσεις για τη συμφωνία του αίσχους-Πρεσπών.

 

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε την εμετική ανάρτηση ηθοποιού εναντίον μαθητών ΙΕΚ και τον χαρακτηρισμό ως φασιστοειδών όσων μαθητών κινητοποιήθηκαν για την Ελληνικότητα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας. Αυτό «το βιολί» δεν είμαστε διατειθειμένοι να το αφήσουμε να συνεχιστεί Θα το σπάσουμε Ο αγώνας για τη μία μοναδική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν τελείωσε με τις 153 μαχαιριές που δέχθηκε στην πλάτη  της, αλλά τώρα αρχίζει!!!

Από το Γραφείο Τύπου της ΝΟΔΕ Καβάλας»