Τα πρώτα ονόματα που θα είναι υποψήφια για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. Ανάμεσα σε αυτά ο πρώην βουλευτής και δικηγόρος Δημήτρης Παπουτσής και η επαγγελματίας Μαρία Τσουρή. 

 

Σε δηλώσεις τους αμέσως μετά την ανακοίνωση των ονομάτων τους οι δυο υποψήφιοι τόνισαν: 

 

 

Δημήτρης Παπουτσής: Τα πρώτα ονόματα που θα είναι υποψήφια για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. Ανάμεσα σε αυτά ο πρώην βουλευτής και δικηγόρος Δημήτρης Παπουτσής και η επαγγελματίας Μαρία Τσουρή. 

Ανακοινώθηκε σήμερα η υποψηφιότητα μου, όπως και της Μαρίας Τσουρή, για την εκλογική περιφέρεια της Καβάλας.  Ακολουθούν στο επόμενο διάστημα και οι άλλες υποψηφιότητες άξιων και ικανών συνυποψηφίων μας. Ευχαριστώ το Κίνημα Αλλαγής και την Φώφη Γεννηματά για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου.
Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για την εκλογική επιτυχία της παράταξης μας... Το έχει ανάγκη η Πατρίδα, το έχει ανάγκη η Δημοκρατία...
Καλή επιτυχία λοιπόν σέ όλους τους συνυποψήφιους μου, σε όλη την Ελλάδα...

 

 

 

Μαρία Τσουρή: Θα είμαι και πάλι υποψήφια ενός μικρού αλλά μεγάλου κόμματος, του ΚΙΝΑΛ. Είμαι εγώ χωρίς ένδοξο βιογραφικό. Δεν θα πάρω τηλέφωνα, δεν θα χτυπήσω πόρτες, δεν θα υποσχεθώ χάρες, δεν θα στρογγυλέψω τον λόγο μου  Σας σέβομαι πολύ για ν αλλάξω και να κάνω όλα αυτά που σιχαθήκατε πια. Όμως υπόσχομαι πως θα είμαι εδώ, όπως ήμουν πάντα, για να υπερασπίζομαι την Δημοκρατία, τα δικαιώματα αλλά και τις υποχρεώσεις μας. Συγχαρητήρια και στον Δημήτρη Παπουτσή. Θα δώσουμε έναν συντροφικό αγώνα.