7ο γυμνάσιο Καβάλας

Η σχολική κοινότητα του 7ου Γυμνασίου Καβάλας, συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις που πέτυχαν στην Α΄ Φάση του Ατομικού & Ομαδικού Σκακιστικού Σχολικού Πρωταθλήματος.

Από τις 14 έως 21 Μαΐου, τέσσερις εκπαιδευτικοί του 7ου Γυμνασίου Καβάλας βρέθηκαν στην πόλη Ματζαρίνο στη Σικελία της Ιταλίας, για να συμμετάσχουν σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν έξι χώρες από όλη την Ευρώπη.

Το 7ο Γυμνάσιο Καβάλας ταξίδεψε στη Ρουμανία στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus+ την εβδομάδα 23 με 29 Απριλίου 2023. 

68 νέα βιβλία παραδόθηκαν από τη Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων για την ενίσχυση της σχολικής βιβλιοθήκης, στο 7ο Γυμνάσιο Καβάλας. 

Μαθητές και εκπαιδευτικοί της Γ’ Τάξης του 7ου Γυμνασίου Καβάλας ταξίδεψαν στη Βερόνα, εκπροσωπώντας το σχολείο στο 7ο ευρωπαϊκό μαθητικό συνέδριο του Ελληνικού ιδρύματος πολιτισμού (01 έως 05 Μαρτίου) με θέμα: “Κοινές ευρωπαϊκές αρχές και αξίες και η συνεισφορά της Ελλάδας και του Πολιτισμού της στη διαμόρφωσή τους.”

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου Καβάλας ενημέρωσε πως τοποθετήθηκαν νέα ερμάρια στο σχολείο για τους μαθητές

Την εβδομάδα 6 με 12 Νοεμβρίου 2022, εφτά εκπαιδευτικοί του προγράμματος Erasmus+, καθώς και το σύνολο του Συλλόγου Καθηγητών και οι μαθητές του 7ου Γυμνασίου Καβάλας, υποδέχτηκαν αντιπροσωπεία μαθητών και εκπαιδευτικών στην πόλη μας, συμμετέχοντας σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών Erasmus+ ΚΑ2 με τίτλο «Healthy, Fit and Never Quit». 

Στην τελική εκδήλωση οι μαθητές, παρουσίασαν δύο χορούς (συρτάκι και ζεϊμπέκικο) και ξεσήκωσαν τους μαθητές από όλες τις χώρες που βρέθηκαν στη σκηνή, χορεύοντας μαζί τους.

Το πρώτο βραβείο στον 12ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιώ

Την εβδομάδα 6 με 13 Μαρτίου, τέσσερις εκπαιδευτικοί του 7ου Γυμνασίου Καβάλας παρευρέθηκαν στη Βαρκελώνη της Ισπανίας συμμετέχον

Η σοκολάτα συνεχίζει να περνάει ανάμεσα στους συμμαθητές που τη δίνουν παρηγορώντας, προσφέροντας χαμόγελα, δίνοντας παραινέσεις, προσφέροντας μια αγκαλιά μαζί με αυτήν. 

Οι μαθητές του 7ου Γυμνασίου Καβάλας φώναξαν ένα βροντερό «όχι» στην οπαδική βία και ένα «ναι» στα ανθρώπινα δικαιώματα.

 

Το 7ο Γυμνάσιο Καβάλας συγχαίρει τις μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου του σχολικού έτους 2020-2021 για τη διάκρισή τους στον Διαγωνισμό

Οι σύλλογοι των εκπαιδευτικών, οι μαθητικές κοινότητες και οι εργαζόμενοι 2ο Γενικό Λύκειο και στο 7

Αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος της  Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965με επικεφαλής τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη, μέλη της διοίκησης παρουσία του υπεύθυνου του γραφείου τύπου και επικοινωνίας Πέτρου Πετρόπουλου, στην προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση των νέων να έρθουν κοντά στο αθλητισμό, και στον Α.Ο.Κ., επισκέφθηκαν την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 τις σχολικές μονάδες του 2ου Λυκείου και του 7ου Γυμνασίου Καβάλας στην περιοχή Φλορέξ στην Καβάλα

Μια ομάδα μαθητών και εκπαιδευτικών της Γ’ Τάξης του 7ου Γυμνασίου Καβάλας ταξίδεψε στη Βενετία, εκπροσωπώντας το σχολείο στο 6ο Ευρωπαϊκό Μαθητικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε  από 28 Νοεμβρίου 2019 έως 2 Δεκεμβρίου 2019