Μια διαφορετική πολεμική τέχνη που αποτελεί ταυτόχρονα και γυμναστική αλλά και τεχνική αντιστρές και αδυνατίσματος, μπορούν να μάθουν όσοι ενδιαφέρονται στο εργαστήρι Tai Chi στην Ξάνθη που λειτουργεί υπό την Φιλοπρόοδο Ένωση (ΦΕΞ).

 Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, το Εργαστήρι «Tai Chi Chuan, Αυθεντικό Yang style της Φ.Ε.Ξ.» δέχεται από αρχές του Μάρτη νέες εγγραφές.

Για πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα και τις δράσεις του Εργαστηρίου επικοινωνήστε με την υπεύθυνη δασκάλα Έμη Χατζηπαναγιώτη στο τηλ. 6977 560 795.

Το blog του Εργαστηρίου : http://taichi-xanthi.blogspot.gr/

 

Το Tai Chi μπορεί να πει κανείς ότι μοιάζει με χόμπι, αφού πολλοί το έχουν επιλέξει. Είναι μια πολεμική τέχνη από την Κίνα γνωστή εδώ και αιώνες. Είναι αποτελεσματική για την εκγύμναση του σώματος, αποτελεί ολοκληρωμένη άσκηση που βοηθά στη βελτίωση της υγείας και στη δημιουργία ευεξίας για τον οργανισμό. Βασικό της αποτέλεσμα είναι επίσης ότι διώχνει το άγχος και τονώνει γενικά το σώμα και το πνεύμα. Λένε ότι κάνοντας Tai Chi είναι σαν να κινείσαι μέσα στο νερό. Κυρίαρχο ρόλο σε αυτή τη γυμναστική παίζουν οι αναπνοές, κυρίως από τη μύτη.

 

Πληροφορίες:

Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης

Αντίκα 7,   67100  Ξάνθη    

Τηλ .25410/25421 - 6937120986