Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, ολοκληρώθηκε η συνάντηση φορέων για τα χειμερινά αεροπορικά δρομολόγια της Aegean Airlines που θα φιλοξενούνται στο Αεροδρόμιο "Μέγας Αλέξανδρος".

 

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Δευτέρας, συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Κώστας Αντωνιάδης, η πρόεδρος της "Δημωφέλεια" Αναστασία Ιωσηφίδου και στελέχη του Επιμελητηρίου Καβάλας με επικεφαλής τον πρόεδρο Μάρκο Δέμπα.

 

Όπως τόνισαν ο κ. Αντωνιάδης και η κ. Ιωσηφίδου οι δεσμεύσεις της εταιρείας αφορούν μέχρι τον Οκτώβριο του 2018 σημειώνοντας ότι υπάρχει η πρόθεση συνέχισης της συνεργασίας.

 

Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι δεν υπήρξε καμία δέσμευση ή χρονοδιάγραμμα αναφορικά με τον αριθμό των πτήσεων που θα διατηρηθούν μετά από τον Οκτώβριο που ολοκληρώνεται η πρώτη φάση της συμφωνίας.

Κώστας Αντωνιάδης και Αναστασία Ιωσηφίδου είπαν ότι η εταιρεία δείχνει την καλή πρόθεση να εξυπηρετήσει τους τουρίστες με δέκα δρομολόγια ημερησίως, την καλοκαιρινή περίοδο, καθώς και με την διάθεση εισιτηρίων χαμηλού κόστους. Επιπροσθέτως, σημείωσαν ότι ένα σημαντικό βήμα, για να υπάρξει μια πετυχημένη συνεργασία, είναι η πρόθεση της εταιρείας να προχωρήσει σε προωθητικές ενέργειες που θα διαφημίζουν την Καβάλα.