Οι αθλήτριες των Πανθήρων Καβάλας, Εριέττα Τουρεντζόγλου και Χρυσοβαλάντου Ισπικούδη, είχαν κερδίσει το φλουρί στην κοπή της βασιλόπιτας των Πανθήρων και την Κυριακή (04/05), χάρηκαν το δώρο τους, που ήταν δύο ώρες πτήσης πάνω από τον Νομό Καβάλας με ένα εκπαιδευτικό αεροσκάφος της Egnatia Aviation.
Σχετική ανακοίνωση των Πανθήρων αναφέρει τα εξής:
“Με τον καιρό να είναι πλέον κατάλληλος, δόθηκε η ευκαιρία στην Εριέττα Τουρεντζόγλου και στην Χρυσοβαλάντου Ισπικούδη να απολαύσουν το δώρο που κέρδισαν από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας!
Οι δύο ώρες πτήσης πάνω από τον νομό Καβάλας με ένα εκπαιδευτικό αεροσκάφος της EGNATIA AVIATION χάρισαν μοναδικές εικόνες στα κορίτσια μας!
Να ευχαριστήσουμε ξανά την EGNATIA AVIATION που πλέον κατατάσσεται στις 5 καλύτερες ακαδημίες εκπαίδευσης πιλότων στην Ευρώπη! Είμαστε χαρούμενοι που μία τόσο σημαντική και πρωτοπόρος εταιρεία με έδρα την πόλη μας στηρίζει τον αθλητισμό της Καβάλας μέσω των Πανθήρων! Σας ευχαριστούμε!”