Την Κυριακή (16/02), οι Πάνθηρες Καβάλας επικράτησαν με 54-48 επί του Πανοράματος στην Καλαμίτσα, και παρέμειναν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μία νίκη πίσω από την Ανόρθωση Βόλου.

 

Στη νίκη αυτή βοήθησε πολύ η Ντράγκανα Νίκολιτς, η οποία τη Δευτέρα (17/02), ανακοινώθηκε και επίσημα από τους Πάνθηρες.

 

 

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

“Καλωσορίζουμε την Dragana Nikolic στην ομάδα μας και στην πόλη μας! Η υψηλόσωμη Power Forward με καταγωγή από τη Σερβία έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε ομάδες της Σερβίας, της Ισπανίας, της Τουρκίας και της Πορτογαλίας, ενώ έως πρόσφατα αγωνιζόταν στην Rilski Samokov της Βουλγαρίας. 

 

Στις διακρίσεις της περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, το κύπελλο Βουλγαρίας το 2024, το κύπελλο Σερβίας το 2015, το βραβείο της καλύτερης σουτέρ της Σερβίας το 2018 και η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Σερβίας το 2015. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας της! 

 

Αν και μόλις λίγες μέρες στην Καβάλα, η Dragana αγωνίστηκε χθες (16/02) κόντρα στο Πανόραμα παίρνοντας έτσι μια πρώτη γεύση από το πρωτάθλημα της Α2. Dragana, καλωσόρισες!”

 

Δείτε ολόκληρο το παιχνίδι Πάνθηρες Καβάλας-Πανόραμα, σε περιγραφή του Αποστόλη Μπαμπατζίκου.