Επέστρεψε στο «Scorpios Music Bar» η Μαρίνα Μπομπέτσι, η γυναίκα που έκανε viral το μαγαζί.

 

Τις διαφορές τους φαίνεται να  έλυσαν η ιδιοκτήτρια του “Scorpios Music Bar” και η Μαρίνα Μπομπέτσι, που είχε απολυθεί από το μπαρ, γιατί όπως υποστήριξε σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ιδιοκτήτρια «έβγαλε ζήλια».

 

Μέσα από τον λογαριασμό τους στο TikTok, όπου έχουν γίνει viral ανάρτησαν ένα βίντεο με το οποίο η Μαρίνα Μπομπέτσι επιστρέφει στο μαγαζί.

 

«Γύρισε το συλλεκτικό μας μοντέλο»

 

λέει χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτρια καθώς ανοίγει την πόρτα και μπαίνει η Μαρίνα.

 

Την καλωσορίζει και στη συνέχεια χορεύοντας λένε και οι δύο τις ατάκες τους «παμ» και «μπαμ».

 

Στο βίντεο συμφιλίωσης βρίσκονται και τηλεοπτικά συνεργεία, με την ιδιοκτήτρια να τους δίνει συνεντεύξεις για την επανασύνδεση με την γυναίκα που έκανε viral το μπαρ στην Καλλιθέα.

 

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μαρίνα Μπομπέτσι σε συνέντευξη της είχε δηλώσει:

 

«(με την ιδιοκτήτρια) είμαστε πολλά χρόνια φίλες. Δουλεύαμε μαζί χρόνια. Αποφάσισε να ανοίξει δικό της μαγαζί και ήθελε να μαζέψει ομάδα δυνατή! Εννοείται ότι θα πήγαινα. Μετά την επιτυχία του βίντεο με εμένα και όσα είπα, δεν συνεργάζομαι πια με το «Scorpios». Η Μαρία (Ιορδάνοβα) με σταμάτησε από το μαγαζί. Δεν της άρεσε ότι ο κόσμος ερχόταν και με ζητούσε. Έλεγαν «πού είναι η μελαχρινή που λέει το ΠΑΜ;». Ήθελε να καρπωθεί την επιτυχία εκείνη και το μαγαζί. Έβγαλε ζήλια, θεωρώ, και κακία. Κρίμα, γιατί γνωριζόμαστε τόσα χρόνια…».

 

Πολλοί είναι οι χρήστες στα social media που σχολίασαν πως μάλλον πρόκειται για επικοινωνιακό τρικ.