Την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στο Γενικό Λύκειο Χρυσούπολης, η Πεχλιβανίδου Σοφία παρουσίασε το πρότζεκτ της «Φόρα τα παπούτσια μου», που βραβεύτηκε στον διαγωνισμό “Mataroa awards 2022”, στην 6η “Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair” με το δεύτερο βραβείο.

 

 

Σχετική ανακοίνωση του σχολείου αναφέρει τα εξής:

“Την Παρασκευή, 29 Μαρτίου, στο Γενικό Λύκειο Χρυσούπολης είχαμε την χαρά πρωτίστως και την τιμή να υποδεχτούμε στο σχολείο μας την κα Πεχλιβανίδου Σοφία, απόφοιτη της Σχολής Καλών Τεχνών Θεσσαλονίκης. 

 

Στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας για την τέχνη στο μάθημα της Γλώσσας της Γ’ λυκείου, μας παρουσίασε το πρότζεκτ της «Φόρα τα παπούτσια μου», που βραβεύτηκε στον διαγωνισμό “Mataroa awards 2022”, στην 6η Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair με το δεύτερο βραβείο.

 

Μιλώντας για την ενσυναίσθηση, που αποτελεί ζητούμενο στην εποχή μας, αλλά και για την (αυτό)παρατήρηση ως βασική προϋπόθεση κάθε δημιουργίας, άγγιξε την ψυχή και το μυαλό μας. Μας έδειξε πως η τέχνη υπάρχει παντού και ότι καθορίζει την ματιά μας απέναντι στην φύση, στον άλλο, στην ζωή. Μας καθήλωσε με την απλότητα και την ομορφιά της ψυχής της που έλαμπε στο χαμόγελό της.

 

Γι’ αυτό αλλά και για όλα τα άλλα την ευχαριστούμε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για μια ακόμη μαγική συνάντηση.”