Στις 05/11 εξαφανίστηκε από την πόλη της Ξάνθης ο Θεμιστοκλής Φρύδας, 28 ετών. 

 

«To Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Θεμιστοκλή Φρύδα σήμερα 14/12/2023 και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. 

 

Σύμφωνα με τους οικείους του, δεν έχει μόνιμο τόπο διαμονής και συχνά μετακινείται. Να σημειωθεί ότι τελευταία φορά βρισκόταν στην πόλη Ξάνθη, ενώ σκόπευε να μετακινηθεί προς τη Χρυσούπολη Καβάλας.

 

Ο Θεμιστοκλής Φρύδας έχει ύψος 1,73 μ. και είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο μπουφάν, μπλε τζιν παντελόνι και μαύρα παπούτσια. Επίσης, ο Θεμιστοκλής έχει και στα δύο χέρια τατουάζ μανίκι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

 

Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple.