Το Santa Run Κομοτηνής θα διεξαχθεί φέτος στις 9 Δεκεμβρίου, και γίνεται για να ενισχυθεί η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης και για να γίνει επισκευή σε όχημα που υπέστη ζημιές κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων κατάσβεσης πυρκαγιάς στον ορεινό όγκο του Νομού Ροδόπης.

 

Σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει τα εξής;

“Το 2019 με τη βοήθεια όλων, συγκεντρώσαμε το ποσό των 15.000€ για την προμήθεια οχήματος 4x4 που δόθηκε για την κάλυψη των αναγκών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Παράρτημα Κομοτηνής. 

 

Το 2021 συμβάλαμε στην διαμόρφωση του υπαίθριου χώρου του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής. Το 2022 στηρίξαμε τα Παιδικά Χωριά SOS- Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Ροδόπης και το Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Δύναμη Ψυχής Ν. Ροδόπης.

 

Φέτος ενισχύουμε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης και συγκεκριμένα συμβάλουμε στην επισκευή του οχήματος που υπέστη ζημιές κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων κατάσβεσης πυρκαγιάς στον ορεινό όγκο του Νομού Ροδόπης.

 

Ενίσχυσε και εσύ το σκοπό μας με τη στολή του Άη Βασίλη ή το αγιοβασιλιάτικο σκουφάκι και γίνε συμμέτοχος στη δράση μας!

 

Θα βοηθήσεις να τα καταφέρουμε;

 

Μια πρωτοβουλία της δράσης «Ο Αη Βασίλης Άργησε μια μέρα». Με την υποστήριξη του Δήμου Κομοτηνής, της Σχολής Επιστήμης, Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΔΠΘ.”

 

Η ιστοσελίδα της δράσης είναι: www.santarunkomotini.gr