Ο ΑΟ Ξάνθη θα δημιουργήσει τμήματα υποδομής στη νέα προσπάθεια που κάνει από τις τοπικές κατηγορίες της Ξάνθης.

 

Ο ΑΟΞ ανακοίνωσε πως υπεύθυνος των ακαδημιών θα είναι ο Νίκος Κεχαγιάς λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση πως θα είναι και τεχνικός διευθυντής του συλλόγου.

 

Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαριστεί εάν ο κ. Κεχαγιάς παραμείνει στον πάγκο του Νέστου Χρυσούπολης ή εάν αποχωρήσει από την καβαλιώτικη ομάδα.

 

 

Η ανακοίνωση του ΑΟΞ αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

 

“Ο ΑΟΞ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δημιουργία τμημάτων υποδομής των οποίων υπεύθυνος θα είναι ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Κεχαγιάς.

 

Οι ακαδημίες αποτελούν ιστορικά ένα αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου μας και η σύγχρονη απαιτητική ποδοσφαιρική πραγματικότητα επιβάλλει την συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη τους με στόχο την στελέχωση της πρώτης ομάδας με νέους και ντόπιους ποδοσφαιριστές. Επανεκκινεί μια προσπάθεια που θα χτιστεί με υπομονή αλλά και αποφασιστικότητα. 

 

Επιδίωξη όλων μας είναι η αυτάρκεια του ΑΟΞ όταν επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες να επιτυγχάνεται μέσω της δημιουργικής δουλειάς στις υποδομές του με όπλο το επιστημονικό προσωπικό που θα αναλάβει την καθοδήγηση τους. Παράλληλα θέλουμε τα παιδιά του συλλόγου να αισθανθούν ποδοσφαιριστές ενός ιστορικού σωματείου με Ευρωπαϊκό τρόπο λειτουργίας, να προπονούνται με τις καλύτερες συνθήκες και πλήρη εξοπλισμό με έμφαση στο αγωνιστικό ήθος που πάντα διέθετε η ιστορική μας ομάδα.Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν είναι τα παρακάτω με τις χρονολογίες γέννησης:

 

  • Κ-15 (Εφηβικό), Συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σούπερ Λίγκα 1, έτος γέννησης 2009-2010.
  • Κ-14 (Παιδικό) , έτη γέννησης 2010-2011
  • Κ-12 (Προπαιδικό) , έτη γέννησης 2012-2013
  • Κ-10 (Τζούνιορ), έτη γέννησης 2014-2015
  • Κ-8 (Προ-Τζούνιορ) , έτη γέννησης 2016-2017-2018

 

 

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την συμμετοχή των παιδιών στις ακαδημίες του ΑΟΞ γίνεται με τους κάτωθι τρόπους:

 

Στο κατάστημα “ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ 82” που βρίσκεται κάτω από το γήπεδο του ΑΟΞ , ώρες εγγραφής 18:00 – 21:00 κάθε μέρα , ίδιο σημείο και ώρα που πραγματοποιούνται οι εγγραφές των μελών μας στον Ερασιτέχνη.

 

Από την σελίδα μας στο Facebook μέσω της φόρμας ενδιαφέροντος που σας επισυνάπτουμε με φωτογραφία ή με προσωπικό μήνυμα.

 

Από αύριο Παρασκευή 2/6, στο τηλέφωνο 6982087755, ώρες που μπορείτε να καλείτε από 17:00-21:00 κάθε μέρα για όλη την εβδομάδα.

 

*Με την έναρξη λειτουργίας της επίσημης σελίδας μας στο διαδίκτυο (www.aoxanthi.gr ) θα υπάρχει η δυνατότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσω της φόρμας που επισυνάπτεται παρακάτω.”