Την Τετάρτη (22/03) στις 19:30 το απόγευμα, οι Πάνθηρες Καβάλας θα υποδεχθούν το Πανόραμα στο τελευταίο παιχνίδι των play out και τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

 

Η σειρά αγώνων ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι στο 2-2 και όποια ομάδα κερδίσει το παιχνίδι της Τετάρτης στην Καλαμίτσα θα πάρει την 3η νίκη που θα δώσει και την παραμονή στην κατηγορία.

 

Σχετική ανακοίνωση των Πανθήρων αναφέρει τα εξής:

 

“Στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς θα κριθεί η ομάδα που θα παραμείνει απευθείας στην Α2 Γυναικών καθώς το Πανόραμα ισοφάρισε στον χθεσινό (19-03) αγώνα τα παιχνίδια σε 2-2. 

 

Η ομάδα μας κέρδισε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος το πλεονέκτημα έδρας και έτσι την Τετάρτη 22 Μαρτίου στις 19:30 στο ΔΑΚ Καλαμίτσας ''Αλ. Δήμογλου'' θα υποδεχθεί το Πανόραμα με μοναδικό στόχο τη νίκη. 

 

Τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στα Playout η ομάδα μας επιβλήθηκε εντός έδρας του Πανοράματος αλλά πάντα ένας τελικός αποκτά ''ειδικό βάρος'' και απαιτεί προσήλωση και ενέργεια για 40 λεπτά. 

 

Για άλλη μια φορά, περιμένουμε τον κόσμο της Καβάλας να ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας και να έρθει να στηρίξει τα κορίτσια μας με ενέργεια και πάθος! Η είσοδος θα είναι δωρεάν!”