Μια δράση προκειμένου να λάβουν δώρα όλα τα παιδάκια το Πάσχα διοργανώνει για 5 συνεχόμενη χρόνια «Ο Τοίχος της Καλοσύνης Δράμας».

 

Λεπτομέρειες αναφέρει το Σωματείο  Εθελοντών «Ο Τοίχος της Καλοσύνης Δράμας»:

 

Το Σωματείο  Εθελοντών «Ο Τοίχος της Καλοσύνης Δράμας» διοργανώνει για συνεχόμενη χρονιά την πρωτότυπη και πανελλήνια δράση «Γίνε Νονός» σε συνεργασία με: τις 5 Κοινωνικές Υπηρεσίες  του Νομού Δράμας (Δ. Δράμας, Δ. Δοξάτου, Δ. Παρανεστίου, Δ. Προσοτσάνης, Δ. Κάτω Νευροκοπίου), το Παράρτημα Προστασίας του Παιδιού Δράμας, το Παράρτημα Προστασίας του Παιδιού Καβάλας, τις Κοινωνικές Δομές Δήμου Ρεθύμνης, το Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα», τον Σύλλογο Φίλων ΑΜΕΑ Σουφλίου και Περιφέρειας «Νήμα Ζωής» και τον Σύλλογο Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου «Ο Άγιος Βασίλειος»,  προκειμένου 250 παιδιά σε ανάγκη να παραλάβουν έγκαιρα το πασχαλινό δώρο της επιθυμίας τους.

 

Πιο συγκεκριμένα, μέσω της συγκεκριμένης δράσης κάθε παιδί σε ανάγκη εκφράζει την επιθυμία του για κάποιο πασχαλινό δώρο και στη συνέχεια, αφού δημιουργηθεί η λίστα με τις συνολικές επιθυμίες, οι «Νονοί της Καλοσύνης» επικοινωνούν μαζί μας, ώστε να τους ενημερώσουμε σχετικά με το δώρο που μπορεί να αναλάβει ο καθένας.

 

Ταυτόχρονα προτρέπουμε το δώρο να συνοδεύεται από ευχές και μηνύματα αγάπης, πάντα διαφυλάττοντας τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του εκάστοτε παιδιού αλλά και νονού.

 

Όσοι επιθυμούν να γίνουν «Νονοί Καλοσύνης» μπορούν να επικοινωνήσουν για πληροφορίες σχετικά με την επιλογή του δώρου και την παράδοσή του, στα τηλέφωνα του Σωματείου: 6945233637 & 6981322003, όπως επίσης και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected], καθώς και μέσω μηνύματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο Facebook: Ο τοίχος της καλοσύνης - Δράμα και στο Instagram: @toixoskalosynhs_drama

 

Η δράση θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου.

 

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον, τη στήριξη και την καλή διάθεση, χαρίζοντας όλοι μαζί και φέτος το Πάσχα δώρα και αγάπη στους μικρούς μας φίλους.

(δελτίο Τύπου)