Τον γύρο του διαδικτύου, έκανε βίντεο στο οποίο, ο παρουσιαστής, Χρήστος Νέζος, φέρεται, σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδιδε ζωντανά η ΕΡΤ3, να προσπάθησε να απομακρύνει από το μικρόφωνο μια νεαρή κοπέλα, ενώ παράλληλα απλώνει το χέρι του προς το μέρος της.

Πολλοί χρήστες έκαναν λόγο στα social media για χειροδικία του δημοσιογράφου σε βάρος της κοπέλας και ο ίδιος δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια και επικρίσεις.

 

Αν και αρχικά αρνήθηκε να τοποθετηθεί, ο Χρήστος Νέζος δημοσίευσε το εξής μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

 

«Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του καρναβαλιού της Ξάνθης, επέλεξα να δώσω το μικρόφωνο σε μία νεαρή γυναίκα, η οποία προσπάθησε να εξυβρίσει με αισχρές εκφράσεις τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Όπως φάνηκε στο βίντεο, αιφνιδιάστηκα στον αέρα, όταν μου άρπαξε το μικρόφωνο και αντανακλαστικά προσπάθησα να την απομακρύνω με άκομψο τρόπο και σε καμία περίπτωση δεν χειροδίκησα.

 

 

Ζητώ ειλικρινά ένα μεγάλο συγγνώμη, αν αυτή η απρεπή μου κίνηση, δημιούργησε αυτό το ατυχές περιστατικό. Η βία και η χυδαιότητα είναι κάτι που δεν με χαρακτηρίζουν στα 32 χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο σαν άνθρωπος και επαγγελματίας».