Ο ΓΣ Ελευθερούπολης εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία της αναμέτρησης της Elite League με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

 

Θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια της ομάδας μας για τις αποφάσεις των τριών διαιτητών στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής στο Ιβανώφειο.

 

Θεωρούμε ότι οι κακές αποφάσεις του διαιτητικού τριδύμου επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα και αλλοίωσαν το αποτέλεσμα εις βάρος της ομάδας μας, καθώς:

 

1) Η γηπεδούχος ομάδα εκτέλεσε συνολικά 29 ελεύθερες βολές, έναντι 11 της δικής μας. Πως είναι δυνατόν η ομάδα που σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα κυνηγάει στο σκορ, να εκτελεί τόσες πολλές βολές παραπάνω;;;;

 

2) Στο 9’ λεπτό της 4ης περιόδου βεβαιώθηκε ανύπαρκτη παράβαση 5´ δευτερολέπτων σε αθλητή μας για μη έγκαιρη επαναφορά μπάλας από την εξωτερική γραμμή, όταν δεν έχουν περάσει ούτε 3’!!!!

 

3) Για αντιαθλητικό φάουλ που έγινε σε αθλητή μας, δόθηκε απλό φάουλ στον παίκτη της αντίπαλης ομάδας και αντιαθλητικό στον δικό μας παίκτη!!!!

 

4) Να σημειωθεί ότι η παραπάνω φάση δεν δυνατόν να αποτυπωθεί σε βίντεο, καθόσον από το 8ο λεπτό έως το 2:57’ λεπτό της τελευταίας περιόδου δεν υπάρχει ροή και αναμετάδοση του αγώνα καθώς για άγνωστο λόγο διακόπτεται……

 

5) Στο 2’ λεπτό της 4ης περιόδου δόθηκε φάουλ σε αντίπαλο παίχτη με καλάθι και μια συμπληρωματική βολή, όταν το σουτ κόπηκε καθαρά από αθλητή μας και ενώ η μπάλα ήταν ακόμη στην άνοδο!!!!

 

6) Σφυρίχτηκαν και δόθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα 2 φάουλ στην αντίπαλη ομάδα, τα οποία ήταν ανύπαρκτα!!”

 

Φωτογραφία από την επίσημη σελίδα του ΓΣ Ελευθερούπολης