Το βράδυ της Παρασκευής (27/01) ο σπουδαίος Έλληνας προπονητής μπάσκετ Γιάννης Σφαιρόπουλος, βρέθηκε στο κλειστό των Ποταμουδίων και παρακολούθησε την προπόνηση της Αγίας Βαρβάρας.

 

Η ανακοίνωση της Αγίας Βαρβάρας:

 

“Σήμερα το απόγευμα στο κλειστό Γυμναστήριο των Ποταμουδίων είχαμε την τιμή και την χαρά να υποδεχθούμε στις προπονήσεις της παιδικής, εφηβικής και ανδρικής μας ομάδας, έναν από τους κορυφαίους προπονητές της  Ευρώπης, τον κόουτς Γιάννη Σφαιρόπουλο!!! 

 

Ο κόουτς παρακολούθησε την προπόνηση μας και μας έδωσε πολύτιμες συμβουλές με την εμπειρία του, τις γνώσεις του αλλά και την αμεσότητα του. Απλός, φιλικός και ιδιαίτερα θερμός με τους μικρούς αθλητές μας, έδωσε μεγάλη έμφαση στη νοοτροπία του αθλητή και στην ομαδική προσπάθεια μέσα από την οποία επιτυγχάνονται οι ομαδικοί και οι ατομικοί στόχοι. 

 

Οι συστάσεις για τον κόουτς Γιάννης Σφαιρόπουλο είναι περιττές αν αναλογιστούμε την μακρόχρονη θητεία του στις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων Ελλάδας με τον Ολυμπιακό και τριών πρωταθλημάτων Ισραήλ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Έχει καθίσει στους πάγκους του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ΠΑΟΚ, Κολοσσού Ρόδου, Πανιωνίου, ΤΣΣΚΑ, Χιούστον Ρόκετς, Ολυμπιακού και Μακάμπι, ενώ έχει χριστεί προπονητής της χρονιάς το 2015 με τον Ολυμπιακό και το 2019 και 2020 με τη Μακαμπί στο Ισραήλ. 

 

Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε σύντομα να τον ξαναδούμε στους πάγκους, σε νέες προκλήσεις, με πολλές επιτυχίες!!!”