Οι Πάνθηρες Καβάλας συνεχίζουν να δίνουν την μάχη τους για την είσοδο στην τετράδα στον 4ο όμιλο της Α2 μπάσκετ Γυναικών.

 

Η ομάδα παρουσίασε κάποια στατιστικά αναφέροντας πως πρώτη σε εύστοχα τρίποντα για το σύλλογο φέτος έως τώρα είναι η Ηλιοδώρα Παναγιωτίδου με 12 εύστοχα σουτ. Με 11 εύστοχα ακολουθούν η Χριστίνα Πενέλη, η Μαρία Μαμαλίγκατζη και η Χριστίνα Γιαχολάρη.

 

Η ανακοίνωση των Πανθήρων:

 

"762 πόντους συνολικά έχει πετύχει η ομάδα μας μέχρι τώρα στη σεζόν, που μεταφράζεται σε 63.5 πόντους ανά ματς. 

 

Αυτή είναι μάλιστα η δεύτερη καλύτερη επίθεση του ομίλου (υπολείπεται το ρεπό του δευτέρου γύρου για 5 ομάδες). Στο σκοράρισμα, συνεισφέρει σημαντικά η περιφερειακή εκτέλεση από τη γραμμή του τριπόντου που αποφέρει περίπου το 25% των πόντων. 

 

Η σωστή κυκλοφορία της μπάλας και η αυτοπεποίθηση στις επιλογές είναι τα ζητούμενα από το προπονητικό επιτελείο μας και αυτό έχει οδηγήσει 4 κορίτσια μας να έχουν διψήφια νούμερα στα επιτυχημένα τρίποντα με απόλυτη ισορροπία μεταξύ τους.

 

Η Ηλιοδώρα Παναγιωτίδου προηγείται με 12 εύστοχα στη σχετική λίστα ενώ την ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής -με 11 εύστοχα- οι Χριστίνα Γιαχολάρη, Μαρία Μαμαλίγκατζη και Χριστίνα Πενέλη."