Ο προπονητής του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας Χάρης Παλτόγλου θα είναι για μία ακόμη χρονιά ένας εκ των προπονητών της ΕΤΑΒΕ.

 

Η ανακοίνωση του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας:

 

Για μια ακόμα χρονιά είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ένταξη του δασκάλου μας Παλτόγλου Χάρη 7 DAN  στο προπονητικό τιμ της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος(ΕΤΑΒΕ). 

 

Ανάμεσα στους 13 προπονητές κορυφαίους προπονητές  που απαρτίζουν την αγωνιστική ομάδα της ΕΤΑΒΕ, ο Παλτογλου Χάρης με την εμπειρία και τη μεθοδικότητα του θα καθοδηγήσει τα κλιμάκια της Ένωσης τα οποία προέρχονται από τα προκριματικά τουρνουά που διεξάγονται κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

 

Ουσιαστικά τα κλιμάκια αποτελούν τη βάση των τμημάτων του Ταεκβοντο της Βορείου Ελλάδος από τα οποία προκύπτουν οι συμμετοχές των αθλητών σε  διεθνείς αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό .Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η προετοιμασία των αθλητών. Περίπου 200 αθλητές θα συμμετέχουν σε κοινές προπονήσεις και δράσης της Ένωσης.

 

Θα θέλαμε ως σύλλογος να ευχαριστήσουμε θερμά τη διοίκηση της Ένωσης που δείχνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του προπονητή μας με την ανανέωση της ένταξης του στο προπονητικό τιμ της ΕΤΑΒΕ. Συγχαρητήρια σε όλους και καλή δύναμη!