Το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών επισκέφθηκε την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022 ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

 

Όπως αναφέρεται αναλυτικά σε δελτίο Τύπου του υπουργού:

 

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022 το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. 

 

Στο 251 ΓΝΑ ο Υπουργός άκουσε τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από Σμηνίτες, παρακολούθησε σύντομη ενημέρωση για τις δραστηριότητές του και επισκέφθηκε ασθενείς στους θαλάμους νοσηλείας τους, με τους οποίους αντάλλαξε ευχές και τους προσέφερε συμβολικά δώρα. 

 

Στη συνέχεια, ο κ. Παναγιωτόπουλος μετέβη στο 401 ΓΣΝΑ όπου έγινε δεκτός με Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα και παραδοσιακούς χορούς από μέλη του Λαογραφικού Μουσικοχορευτικού Ομίλου Γλυφάδας «Χοροστάσι». Ο Υπουργός ευχήθηκε καλή χρονιά στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και τους νοσηλευομένους στους οποίους μοίρασε αναμνηστικά δώρα και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

 

Παρόντες στις επισκέψεις του ήταν ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Υπαρχηγός ΓΕΑ Υποπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης, καθώς και ο Διευθυντής της ΔΥΓ/ΓΕΕΘΑ Υποπτέραρχος (ΥΙ) Δημήτριος Χατζηγεωργίου.

(δελτίο Τύπου)