Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, επισκέφθηκε την Παρασκευή (23/12) στρατόπεδα του Έβρου, φορείς του Νομού αλλά και τον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης.

 

Ανακοίνωση Υπουργείου Εθνικής Άμυνας:

 

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, το Ε.Π.126 στο Σουφλί, το Ε.Φ. Κήπων Έβρου και την έδρα της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΕΒΡΟΣ» στην Αλεξανδρούπολη.

 

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ενημερώθηκε για επιχειρησιακά ζητήματα και αντάλλαξε ευχές με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τους στρατεύσιμους, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης συνόδευσαν ο Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος και ο Διοικητής της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ Υποστράτηγος Παναγιώτης Καβιδόπουλος.

 

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους Βουλευτές Έβρου κ.κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη, Σταύρο Κελέτση και Χρήστο Δερμετζόπουλο, καθώς και τους Δημάρχους Αλεξανδρουπόλεως κ. Ιωάννη Ζαμπούκη, Ορεστιάδος κ. Βασίλειο Μαυρίδης, Σουφλίου κ. Παναγιώτης Καλακίκος, Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά με το σχέδιο εξορθολογισμού των Σημείων Υποδοχής Οπλιτών και την καλύτερη οργάνωση λειτουργίας των Μονάδων Προκαλύψεως.

 

Στο τέλος επίσκεψής του στον Έβρο, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης είχε συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο Β’.