Μετά την ήττα στην πρεμιέρα της Α2 μπάσκετ Γυναικών, οι Πάνθηρες έκαναν δύο σερί νίκες, εντός με την ΑΕ Πυλαίας και εκτός με την ΑΓΕ Πιερίας.

 

Η καβαλιώτικη ομάδα πλέον θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, επιστρέφοντας στο κλειστό αθλητικό κέντρο “Αλεξάνδρα Δήμογλου’’ υποδεχόμενη την ομάδα της Νεάπολης.

 

Ανακοίνωση:

 

Το πρωτάθλημα της Α2 Καλαθοσφαίρισης Γυναικών συνεχίζεται αυτή την Κυριακή για την ομάδα μας με το εντός έδρας παιχνίδι εναντίον της Νεάπολης Σ.Α.Π.Κ.

 

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 12.30 στο ΔΑΚ Καλαμίτσας και θα μεταδοθεί και διαδικτυακά στο κανάλι της ομάδας στο YouTube.

 

Μετά το ταξίδι στην Κατερίνη και την εύκολη επικράτηση στον αγώνα με την τοπική ΑΓΕΠ, επιστρέφουμε στην έδρα μας με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου ροζ φύλλου που θα μας διατηρήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας του Δ' ομίλου. 

 

Η Νεάπολη είναι μία από τις 2 ομάδες που προβιβάστηκαν φέτος στην κατηγορία, αποτελείται από νεανικό ρόστερ και δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. 

 

Έτσι, έρχεται αποφασισμένη για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την ''ξεκολλήσει'' από την τελευταία θέση. 

 

Η προετοιμασία για την ομάδα μας συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ή απουσίες και θα παρουσιαστεί έτοιμη για μία ακόμα καλή εμφάνιση.

 

Το παιχνίδι αναμένεται να προσελκύσει ξανά τον κόσμο της Καβάλας στο κλειστό της Καλαμίτσας, όπως πριν 2 εβδομάδες απέναντι στην ΑΕ Πυλαίας.