Ο Sebastien Meyer και ο Arnaud Vaillant, οι εμπνευστές του απόλυτα σύγχρονου label Coperni, χάρισαν μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της μόδας, η οποία έχει γίνει ήδη viral με πρωταγωνίστρια την Μπέλα Χαντίντ.

 

Το σόου πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Τεχνών και Επιτηδευμάτων στο Παρίσι, με το δίδυμο να παρουσιάζει μια ωδή σε ένα αναδιαμορφωμένο πρότυπο θηλυκότητας.

 

Αφού τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα, η Μπέλα Χαντίντ βγήκε φορώντας μόνο το εσώρουχό της και στάθηκε σε μια πλατφόρμα.

 

Αυτό που ακολούθησε οφείλεται, όπως είπε ο Vaillant, στην ιδιαίτερη εμμονή του «μικρού μας geek» Meyer με την τεχνολογία.

 

Ο Dr. Manel Torres μαζί με συναδέλφους του στάθηκαν γύρω από την Μπέλα Χαντίντ και άρχισαν να την ψεκάζουν με ένα υλικό που θύμιζε χιόνι.

 

Μια μυρωδιά έντονη άρχισε να γεμίζει την αίθουσα και ξάφνου άρχισε να δημιουργείται ένα φόρεμα.

 

Συνεργάτιδα του σχεδιαστικού διδύμου κατέβασε τους ώμους και με ένα ψαλίδι έκοψε στρίφωμα και έκανε ένα σκίσιμο στο δεξί πόδι.

 

Και τότε η Μπέλα Χαντίντ περπάτησε στην πασαρέλα με ένα εφαρμοστό, κατάλευκο φόρεμα, το οποίο πριν από λίγα λεπτά ήταν ένα υγρό σε μπουκάλι.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue France (@voguefrance)

 

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια τεχνική της ισπανικής εταιρείας Fabrican, με το ειδικό υγρό να μεταμορφώνεται σε ένα συμπαγές ύφασμα που μοιάζει με ζέρσεϊ όταν ακουμπά το σώμα.