Είμαστε λίγες ώρες πριν από ένα σούπερ Σαββατοκύριακο, εκεί όπου θα ξεχωρίζει η τελευταία αγωνιστική της Ελληνικής Σουπερ Λιγκ. Πριν από αυτό όμως, έχουμε σήμερα παιχνίδια για Κύπελλα σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, όπως τις προηγούμενες δυο ημέρες.

 

Μάθε τα πάντα για την pamestoixima εγγραφη .

 

Στοιχηματικά, υπάρχουν ευκαιρίες, καθώς πέρα από το ποδόσφαιρο, στο κουπόνι έχουμε και πολλά παιχνίδια από την Ευρωλίγκα. Εμείς, πάντως, πιστοί στη στρογγυλή "θεά", έχουμε ρίξει τα... δίχτυα μας στην Ισπανία, εκεί όπου έχουμε τη ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου, ανάμεσα σε Μπέτις και Βαγιεκάνο, με τους Σεβιγιάνους να έχουν το πάνω χέρι μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα.

 

ΜΠΕΤΙΣ: Μια εξαιρετική σεζόν για τη Μπέτις τείνει να γίνει ακόμα καλύτερη, καθώς η ομάδα του Πελεγκρίνι πλησιάζει τον τελικό του Κυπέλλου, είναι ήδη στους "16" του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ παρά την ήττα από τη "συμπολίτισσα" Μπέτις, παραμένει στη 3η θέση του πρωταθλήματος. Ο Χιλιανός τεχνικός γνωρίζει πως το 2-1 του πρώτου αγώνα στη Μαδρίτη επί της Βαγιεκάνο δίνει ένα προβάδισμα, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει αναφορικά με τη πρόκριση στο τελικό του Κόπα ντελ Ρέι και ποντάρει πολλά στην επιθετική δεινότητα της ομάδας του. Παρότι η Ράγιο είναι ντεφορμέ, περιμένει αυτό το ματς εδώ και καιρό, οπότε μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Απουσίες υπάρχουν, με πιο βασικές αυτές των Φεκίρ, Λάινες, Μοντόγια, Σαμπαλί και Καμαράσα.

 

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Κάτι παραπάνω από καλή είναι η σεζόν που διανύει η Ράγιο, καθώς παρότι νεοφώτιστη, έχει κάνει σπουδαία παιχνίδια και έχει φτάσει απόλυτα δίκαια στα ημιτελικά του Κυπέλλου, για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Αν τα καταφέρει θα παίξει στο πρώτο τελικό της ιστορίας της, οπότε ο Άντονι Ιραόλα γνωρίζει πολύ καλά πως είναι μια μεγάλη βραδιά αυτή κόντρα στη Μπέτις. Η ομάδα δε βρίσκεται στην ιδανικότερη αγωνιστική κατάσταση, όμως είχε την άνεση να προετοιμαστεί όπως πρέπει, μιας και στο πρωτάθλημα είναι άνετη αναφορικά με τη παραμονή της. Ο Βάσκος τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με στόχο να σκοράρει, ενώ οι μακροχρόνιες απουσίες δεν επηρεάζουν.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Σεβιγιάνοι έχουν το μεγάλο προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι, όμως η Ράγιο δε θα τα παρατήσει, καθώς γνωρίζει πως είναι κοντά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της. Αμυντικά κενά μοιραία θα υπάρξουν μετά το πρώτο γκολ, πάμε στο Over 2.5, που πληρώνει 1.78 στον Stoiximan.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |