Καλό μήνα σε όλους! Τριήμερο ξεκούρασης είναι αυτό που ξεκινάει από σήμερα για τις περισσότερες ομάδες στα πρωταθλήματα και τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σχεδόν παντού, εκτός της Ελλάδας, έχουμε αγώνες Κυπέλλων, που φτάνουν στα τελευταία τους στάδια.

 

Μάθε τα πάντα για την στοιχηματική stoiximan

 

Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει, μακράν από τη δεύτερη, διεξάγεται στο Μιλάνο. Εκεί, οι δυο ομάδες της πόλης, Μίλαν και Ίντερ, παίζουν το πρώτο ματς τους για τα ημιτελικά του Κόπα Ιτάλια και ο νικητής θα πάρει ένα μεγάλο προβάδισμα για τον τελικό.

 

ΜΙΛΑΝ: «Πετάει» συνεχώς βαθμούς το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα η Μίλαν, χάνοντας έτσι τη μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί μόνη πρώτη, στη μάχη με Ίντερ και Νάπολι. Οι «ροσονέρι» δε παίζουν άσχημα, απλά δεν έχουν τη σταθερότητα που χρειάζεται για να κρατούν τα αποτελέσματα μέχρι τέλους. Το Κύπελλο είναι μια άλλη ιστορία και οι γκέλες που έγιναν με Σαλερνιτάνα και Ουντινέζε θα ξεχαστούν γρήγορα αν έρθει η πρόκριση κόντρα στην Ίντερ. Ο Πιόλι δε θα αλλάξει πολλά πράγματα από το αρχικό του πλάνο, τη στιγμή που εκτός παραμένουν οι Τονάλι, Κιάερ και Ιμπραΐμοβιτς. 

 

ΙΝΤΕΡ: Ο χειρότερος, μακράν, μήνας της Ίντερ στη σεζόν ήταν ο Φεβρουάριος, καθώς οι «νερατζούρι» όχι μόνο έχασαν τη κορυφή στη βαθμολογία, όχι μόνο δεν είχαν νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά ουσιαστικά αποχαιρέτησαν και την Ευρώπη. Ο Ιντζάγκι τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της στην Ιταλία και θα ψάξει την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις κόντρα στη «συμπολίτισσα» Μίλαν στο Κύπελλο. Πιθανότατα ο Ιταλός τεχνικός θα κάνει 1-2 διορθωτικές κινήσεις «φρεσκαρίσματος» στο βασικό του σχήμα, με τους γνωστούς Κορέα και Γκόσενς να παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μικρή σημασία έχει η έδρα στο συγκεκριμένο ζευγάρι, καθώς οι δυο ομάδες μοιράζονται τα ίδια αποδυτήρια. Οι αγώνες θα είναι και οι δυο αμφίρροποι και με βάση τη πρόσφατη παράδοση, τα 2-3 γκολ είναι το πρώτο σημείο στο 1.95 του Stoiximan.

 

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα.